Sloba Radanović, Draginja Radanović
Printscreen Instagram
Sloba Radanović i Draginja Radanović

Printscreen

Sloba Radanović i Draginja Radanović, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Slobina majka Draginja progovorila je o ovim morbidnim pismima koje njen sin dobija.

"Sve ste videli, šta da vam kažem. Ovo nije prvi put. Ja nisam htela nikom ništa da pričam, a Sloba kad je došao, on je to video i poludeo je... Možete da mislite kako je nama, kako je meni tog dana bilo strašno", rekla je vidno uznemirena Draginja, koja je potvrdila da mesecima unazad doživljavaju slične neprijatnosti.

Draginja Radanović

printskrin

Draginja Radanović, Foto: printskrin

"Da, da, od letos nam stiže sve i svašta, a ovo nam je u ponedeljak stiglo baš... I telegrami, pisma... Ja to sve cepam i bacam. Stvarno, što je preterano, preterano je. U ponedeljak su sve granice pređene. Razumem da neko voli ili ne voli nekoga, ali ovo je stvarno katastrofa, da ovako može da se radi, da se ovakve stvari dešavaju. Ne znam, prijavićemo i policiji - rekla je Draginja i plačućim glasom dodala:

"Ja sam majka, ja to ne mogu da podnesem. Toliko ima te zlobe, čine sve da povrede roditelja, jednu majku... To je toliko monstruozno, ružno, da ja nemam reči. Nije mi svejedno, da vam kažem, kada mi dođe to na adresu. Sve me to jako potrese, pogotovo ovo da ja odem na grob i da kukam za svojim detetom, ne znam odakle im to, odakle im toliko monstruoznih reči i izjava", upitala se zabrinuta Draginja.

Komentari (3)

Foliranti

13.12.2018 00:07

Sta je, opet umire babetina?

Tea

13.12.2018 01:20

To je uzas, to zahvalite bivsoj snajki, nikada vas volela nije, ljubomorna sto Slobodan hoda sa Rialdom!

XXX

14.12.2018 09:39

Gagi to nije napisso jer je nepismen.