Kristina Kockar i Sloba Radanović
E-Stock
Kristina Kockar i Sloba Radanović

E-Stock

Kristina Kockar i Sloba Radanović, Foto: E-Stock

Radanović u razgovoru za „Alo!“ priznaje da mu je jučerašnji dan bio jedan od najtežih dana u životu, kao i da se u sudnici rasplakao čim je video suze svoje sada već bivše supruge.

- I Kristina i ja smo očekivali da će biti teško i normalno je da nam nije bilo svejedno. Nema potrebe da krijem da mi je teško palo, razvod je za mene jedan od najtežih događaja u životu. Loše je kada vam se desi takva situacija, pogotovo kada vam stave te papire pod nos i kažu da potpišete. Tada postanete svesni da samo jednim potpisom završavate važno poglavlje i da ostavljate iza sebe nešto za šta ste očekivali da će trajati ceo život. Sve vam prođe kroz glavu, lepo i ružno, sve što ste imali zajedno i na sve to se stavi tačka jer ste u jednom trenutku prestali da se borite. Taj osećaj je poražavajući - kaže Sloba, koji nije uspeo da zadrži suze kada je Kockarevu video da plače u sudnici.

Slobodan Radanović

E-Stock

Slobodan Radanović, Foto: E-Stock

- Iako smo oboje bili pripremljeni na ovu situaciju i imali dosta vremena da se naviknemo na činjenicu da će doći do zvaničnog kraja braka, nimalo nije bilo lako učiniti takav korak. Kija se dugo suzdržavala, ali na kraju ju je stiglo sve i rasplakala se u sudnici. Tada sam se slomio, nisam mogao da se suzdržim dok sam je gledao takvu i zaplakao sam i ja. Postoje situacije koje su veće od svih nas i onoga što očekujemo od sebe. Zbog tih situacija postane vam jasno da ste nemoćni naspram neočekivanog što vas zadesi u životu i upravo to se dogodilo nama dvoma - iskren je Radanović, koji ističe da je sa obe strane ostalo pitanje da li su mogli da urade još nešto kako bi spasli brak.

Iz Zrenjanina u Budvu

Kija Kockar i Sloba Radanović su nakon razvoda zajedno napustili sudnicu, a nakon što je pobednici „Zadruge“ stigao taksi, svako je otišao svojim putem. Kako je Kockarevu uveče čekao nastup u jednoj crnogorskoj diskoteci, ona je nekoliko sati provela sa majkom u rodnom gradu, a potom se uputila ka beogradskom aerodromu i sačekala svoj let.

- Što se tiče podele, oboje smo od prvog trenutka znali da niko nikome sa te strane neće otežavati. Svako je zadržao svoje i tu nije bilo priče. Razišli smo se u miru, bez neprijatnih scena i bez svađe. Advokat se pobrinuo za papirologiju i nakon što se sve sleglo i nakon što smo se malo smirili, napustili smo sudnicu, srdačno se pozdravili i svako je otišao svojim putem - zaključio je Radanović za „Alo!“.

Pročitajte još:

 

 

Komentari (17)

???

07.08.2018 17:21

To je cena vaseg scenaria. Na jednoj strani brak , na drugoj strani pare i slava. Izabrali ste ovo drugo. No , ne bi me zacudilo da sve sto ste " uradili jedno drugom " , posle izvesnog vremena sve polizete i pocnete opet zajedno. Iz dosadasnjeg ponasanja , izgovorenog, ....pokazali ste da ste beskrupulozni. ! I dosta vise o vasem jalovom braku i nekakvoj ljubavi gde niko nikoga ne postuje.Kod vas se ne zna ko je koga vise .....

Mima

07.08.2018 17:27

Sram vas bilo prevaranti o lazovi dosta ove javne tuge plakali evo i nacija place i ljubavnici i ljubavnice. Koji ste vi jadnici i ovo ste prodali sto ne kazes nemam komentar a ne tugujes u novinama i na instagramu. Jadno da ne moze jadnije biti

Miki

07.08.2018 17:27

Sloba svojim švalerisanjem uništio svoj brak. Drugu šansu za očuvanje braka nije iskoristio. I dalje je u vezi sa švalerkom.

joka

07.08.2018 17:28

lunjaro srece nemala

Inos

08.08.2018 06:45

@joka - Ništa vi"eliko" nikada nistenij imali. Jedino jej ona imala "velike" ljubaavnike iostlo.... Grešku si naprvio štosi se uopš i venčavao sanjom. Ni jljubavi, prazan krevet, samo vredjnja , omalovažavnja i degrdirnj....Dozovi se više pameti.Dobar sičoek, ali ne moraš biti lud. Tebi je jdobro rešenje da pčovremeno obavljaš rzgovor a dobrim psihokogom da tiotvori oči. Jednostvno istunu moraš priznati sam sebi..ona je žena koja ne zna da voli,bezobrzna, loš čovek,manipulator zla...Beži što dalje......

ZIndija

07.08.2018 17:59

Dečko,vi da ste imali "nešto veliko" ,znali bi to "veliko" i da cenite.Ali,pošto ste u brak ušli iz pogrešnih pobuda,onda o "velikom" nema govora.Ti si se oženio,sam si to rekao,u nadi da će taj brak popraviti tvoj i Kristinin odnos.To je pogrešan razlog za ulazak u brak.Ona se udala iz navodne ljubavi prema tebi,ali,problem je što ona tebe nije volela,jer Kristina ,očigledno je ,ne ume da voli nikog, pa ni sebe samu,što je pokazala i dokazala.Ona svakoga upotrebi i sa njim obriše pod.

Badza kostolomac presretac

07.08.2018 18:37

Nista osim putovanja vi niste imali lepo.Lepota je stvarati porodicu,slaviti slavu svoju i supruginu.Lepota je doci u porodicnii dom sa suprugom i decom.Lepota je kad se vracas pa baka i deka unuku stisnu paru u rukicu i zaplacu.Lepota je i pordicni ruckovi i izlasci sa roditeljima.I jos mnogo toga a vi osim lutanja po belom svetu nista niste imali.

Vanda

07.08.2018 18:56

Ti si se čoveče tamo skroz pogubio. Namignula ti Luna malo i ti odmah sve pogazio. Sad si ukapirao da nije trebalo tako.I ona je glumila neku sreću s Andrijom da ne bi pred ljudima ispala jadnica.Greške su obostrane,ali si ti grešnik. Ona je pokušavala da ti napakosti.Sad je gotovo.

Djoka

08.08.2018 11:55

@Vanda - To je bio prijateljski dogovor sa Andrijom i nista vise. Andrija se posle uzvezdio i poceo drugu pricu.

nada

07.08.2018 19:04

Tvoja najveca greska su tvoji roditelji i njihovo krilo koje ti je sluzilo za jadanje !!!!!!!!! Nezreo muskarac i onaj koji nije proziveo zivot pre braka hteo je u braku da zivi,laze,vara i nikome ne odgovara ! Sto se sada ne vratis Luni ?????????? I da ne zaboravim i crkveni brak se mora razvesti !!!!!!!!!!!!!

Una

07.08.2018 19:21

Pitala bih slobodana Da li sve sto mu se izdesavalo vredelo? I da li je svestan kakvog prijatelja je izgubio.Setimo se samo kada mu je Kristina govorila za njegovo dobro sta ga ceka napolju.Neverovatno kako je ovaj covek naivan i kako je naseo na devojke tipa lunjare.

Djoka

08.08.2018 11:54

@Una - Kija mu jeste govorila, za njegovo dobro, da razmislja sta ga ceka posle Zadruge. Nije poslusao Kiju. A Luna nije imala pojma sta ceka Slobu, ali i nju, kada izadju. Nisu se pokajali za svoje grehe. Nisu se izvinili Kiji i nisu trazili oprostaj za svoje grehe. Greh je ostao sa njima i u njima.

Julka Jul

07.08.2018 19:38

Balvane a jeli povracala ? Mogla je i to videli smo u zadruzi a sada vidimo kakav si ti balvan na kvadrat. Luna, spasila si se a Kija samo moze ovakve da skuplja. Opet ce ona naci nekog tutukana jer pametni vide koja je ona manipulantikinja i beze.

Bravo

08.08.2018 06:50

@Julka Jul - Bravo Zindija,normalno je da se u sebi "oproste" od ove "priće, braka". U novu vezu se ide ćistog srca, neopterećen bivšima, da uspe veza, brak. Šta su hteli - povređivati njihove buduće partnere sa onima iz prošlosti - niko normalan ne bi pristao na takvu zabludu -pogotovo jer nemaju ni dece zajedno. Kraj.

more

07.08.2018 23:38

Mislim da ce mi pojedinci iz rijalitija od omiljenih postati omrazeni...Kija je zasluzila svako dobro, ali polako mi ide na nerve.A Slobodan tek odavno .Lunu ne zelim ni da pominjem..

Zindija

08.08.2018 06:47

@more - Vas dvoje ste debelo prolupali.Ne znate osnovna pravil a ljudskosti,pristojnosti, a kamoli bračnog života i zajedništva,zato ste se i raspali.Kakve su to gluposti u stilu "biću joj/mu podrška".Kakva podrška kad se veza raskine i brak razvede?Tu se stavlja tačka i zatvori knjiga za sva vremena,da bi mogli čistog srca ući u neku novu vezu.Šta vi mislite,da će bilo koja druga devojka/momak da vas pusti da se ĉujete, ili,još gore, viđate sa bivšom?Hahah,pa,neće,jer život nije američki film

Suzana

08.08.2018 08:20

Aauu pa da li je tebe (vas) neko primorao na stvari koje ste radili jedno drugom i koje su vas dovele tu gde ste? Treba da vas žalimo sada? Super ste vi sve to iskoristili, odbolujte to u tišini bar sada i zadržite malo dostojanstva.