"TOLIKO JE LETEO DA NISMO MOGLI DA GA STIGNEMO" Potresna ispovest Gruovog druga! Evo šta se tačno dogodilo kobnog dana, vetar ga je bacao brzinom od 70 kilometara na sat!

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, juče je tragično izgubio život.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Instagram

Aleksa Mašić, prijatelj Dalibora Andonova Grua koji je bio sa njim u trenutku nesreće, u potresnoj ispovesti opisao je trenutak kada je, zajedno sa ostatkom društva, svom drugu pokušao da spasi život, u čemu nažalost nisu uspeli.

STIGAO NALAZ SA OBDUKCIJE! Otkriven uzrok smrti repera Grua!

 

Dalibor Andonov Gru, Aleksa Mašić i još nekoliko njihovih prijatelja juče su se uputili na Dunav kako bi vozili kajt.

POZNATO VREME SAHRANE! Evo kada će Gru biti ispraćen na večni počinak!

- Na početku je sve bilo divno, krenuli smo od Lida gde smo uhvatili malo vetra. Išlo je sve lepo i vozili smo dva do tri sata. Zatim je pao vetar i svemu je bilo kraj. Hteli smo da uđemo u čamac jer se sve završavalo, svoj kajt sam spustio, a potom ušao u čamac. Došli smo do Grua, a on nam je rekao: "Uzmite mi dasku", jer je ostala dalje od njega, nekih 10 do 15 metara. Krenuli smo čamcem do daske i uzeli smo je. U tom trenutku naišla je oluja i drugi pravac vetra, potpuno drugi. Najjači vetar koji sam video u toku vožnje za sve ove godine i upravo taj nalet ga je odneo brzinom od 40-70 kilometara na sat - priča Aleksa.

ČITAVA DRŽAVA JE ZBOG REPERA ZVALA OVAJ BROJ TELEFONA! Pre 23 godine je snimio spot koji je uzburkao Srbiju, a onda je Gru morao da odreaguje!

- Čim smo videli, posle pet sekundi krenuli smo prema njemu, vetar ga je nosio tom brzinom da narednih 20 sekundi nismo mogli da dođemo do njega. 20 sekundi ga je vetar udarao o vodu, dva do tri puta. Između 300 i 500 metara je leteo u dalj. Toliko je brzo išao da čamcem nismo mogli da stignemo ni njega ni kajt. Videli smo da se kajt otkačio i da više nije vezan. Gledali smo gde je i pronašli smo ga. To je sve trajalo 30-ak sekundi jer smo imali brz čamac.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Čim smo stigli, ubacili smo ga u čamac, bilo je malo teže jer je krupniji čovek. Skoro dva minuta nam je trebalo da ga ubacimo u čamac. Počeli smo reanimaciju, a za to vreme je čamac išao najbrže što je mogao do obale. U svim tim trenucima nismo prestajali da mu radimo masažu srca, a potom smo na obali sačekali Hitnu pomoć koja je došla ubrzo. Čim su došli konstatovali su smrt. Lekari koji su došli na lice mesta, rekli su da je smrt verovatno nastala tokom tih nekoliko udaraca u vodu jer su po zenicama videli da nema moždane funkcije duže vreme - od samog početka udaranja pa do dolaska Hitne pomoći - kaže Aleksa.

 

Kada su se juče uputili ka reci, Aleksa i ostali Gruovi prijatelji nisu ni slutili da bi mogla da se dogodi ovakva tragedija.

NISU NI SLUTILI DA JE POSLEDNJA! Za mesec dana je trebalo da slave 12 godina braka! Umesto toga udovica sprema sahranu!

- Sve je izgledalo prelepo, bili smo kao mala deca. Presrećni. Bacali smo koske jedan drugome, skakali, pokazivali ko može više da skoči. Prelep dan, ali vetar nije bio lep i konstantno je već duvao u naletima, ali je nama bio dovoljan za lepu vožnju. Želeli smo što pre da krenemo, nismo silazili sa daske sigurno dva sata. Gru je to radio 20 godina, kao malo dete je bio kada počeo sa vožnjom - s tugom u glasu završava Aleksa.

Pogledajte stravičan snimak Gruove pogibije! Kajt ga je razbio 5 puta u vodu, nije mu bilo spasa! (VIDEO)

AUTOR: Telegraf/B.Z. DATUM I VREME: 10.09.2019. 08:25 - 10.09.2019. 08:45 Tragedija! Dalibor Andonov Gru, Foto: Youtube/IDJVideos.TV Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju. STRADAO U NESREĆI! Poginuo reper Gru!

Pogledajte BONUS video:

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi