Emina Jahović
Screenshoot Youtube
Emina Jahović

Screenshoot Youtube

Emina Jahović, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

- Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog dece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne - rekla je Emina govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali.

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Alo!/Dejan Briza

Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: 'Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje' - rekla je Jahovićeva. 

Komentari (2)

Evelyn Krimova

07.11.2018 10:38

Svi dok zive u nesretnim brakovima cine sve da nam pokazu kako su ispunjeni i srecni... kako svako treba da zavidi na toj sreci koju niko nema. Muka mi je da kada se razvedu ili raskinu krene prljavi ves i to opet se servira nama.Svakom normalnom coveku je jasno da sreca kao trajno stanje ne postoji . Zato sve natpise koji govore o "velikoj sreci, ljubavi, avionima, kamionima, " ne citam i ne zanimaju me, jer su fejk i neprirodni. Ova se jos nije ni razvela kako treba, vec se udaje!!??

boba

07.11.2018 13:47

Jeli ona to hoce da se opravda,jer se ubrzo posle razvoda verila.Mislim da se pna svalerala sa sadasnjim verenikom dok se vrlo brzo posle razvoda odlucila na ovaj korak i pole loseg braka.