Bora Drljača
Rajko Ristić/Alo!
Bora Drljača

Rajko Ristić/Alo!

Bora Drljača, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Ne mogu da verujem da je više nema... Moja Rada", rekao je Bora kroz suze za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

"Umrla je na Kliničkom centru. Kad su mi javili, ceo svet mi se okrenuo oko glave. Moja dobra Rada... Mnogo me je volela. Ne znam šta ću sad bez nje. Držala me je kao malo vode na dlanu", rekao je Bora ne pokušavajući da sakrije suze, tugu i bol koju oseća zbog odlaska voljene Rade.

"Zašto je bog morao da je uzme? Bila je veliki borac. Zadnjih godina se mučila sa tom užasnom bolešću, ali nije odustajala. Moja Rada je bila hrabra, želela je da živi", rekao je Bora za „Alo!“.

Bora Drljača

Dejan Briza/Alo!

Bora Drljača, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tužna sudbina Boru Drljaču je zadesila pre više od jedne decenije, kada se njegova prva supruga Verica ubila, a njeno telo pronađeno je u parku. Bora je dugo pokušavao da se oporavi od te tragedije, a kako je pre nekoliko godina ispričao za „Alo!“, dolazak Rade u njegov život uspeo je da ga oporavi na neki način.

"Verica je i dalje moja lepotica i uvek nosim njenu sliku sa sobom. Redovno idem sa mojom sadašnjom partnerkom Radom kod nje na grob i nosimo joj cveće. Rada me čak i tera da idemo češće na groblje, zato je ona trenutno prava žena za mene", rekao je nedavno Bora.