Severina
Foto: printscreen

 

Severina

Foto: printscreen

Severina, Foto: Foto: printscreen

Pevačica Severina Kojić odlukom suda izgubila je starateljstvo nad maloletnim sinom, koji sada živi sa svojim ocem Milanom Popovićem u Beogradu. Severina je dobila dozvolu da viđa sina u određenim vremenskim intervalima i na određeni period, a upravo danas bio je njen dan da bude sa sinom.

Pevačica je došla u Beograd, ispred Milanovog stana, ali ju je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Naime, njen bivši suprug odlučio je da joj ne preda sina zbog epidemije koronavirusa, tako da je ona satima čekala ispred ulaza, nakon čega je snimila i video i objavila ga na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Mar 17, 2020 at 9:00am PDT

LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2. DEO - KAD SRCE BOLI Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovde provesti celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim pretnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete, koje nije videlo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedelju je rekao da je kod svoje braće, pa da će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me uopšte nije izvestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata - napisala je pevačica uz snimak.

Severina je dobila ogromnu podršku ispod ove objave i snagu da nastavi borbu za svog sina.

Severina Kojić

Printscreen/Instagram

Severina Kojić, Foto: Printscreen/Instagram

 

Komentari (4)

Miroslav

18.03.2020 02:14

Bila i ostazla prostakusa.

dex

18.03.2020 05:33

podrska severini je stigla od raznih djaltara i kurvi tipa karkeusa kija milica todorovic...fuj. milan je donio skroz ispravnu odluku zdravlje deteta je najvažnije

zoran52

18.03.2020 05:51

pa gospođo došla si iz zaražene zone, moraš u karantin 15 dana,bila si u trstu onda 28 dana,ovo je srbija kojićka!

ors

18.03.2020 08:49

Najpoštenija majka