Vesna Zmijanac
printscreen
Vesna Zmijanac

printscreen

Vesna Zmijanac, Foto: printscreen

Pevačica Vesna Zmijanac važila je za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti u tom vremenu. Mnogima i dan danas nije dobor kada ugledaju njene stare fotke.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Vesna Zmijanac te 1994. godine među prvima se obnažila, a standarde u karijeri je postavljala ne samo glasom nego i stasom. Nije se libila ni da pokaže svoje izvajano telo, a pored fotografija u toplesu ima i jednu gde potpuno naga leži u kadi.

 

Malo ko se seća spota za numeru „Sebi sam bila i brat i rat“ iz 1994. godine kada se Vesna pojavila u potpuno providnom kombinezonu, a samo intimni delovi su bili pokriveni cvetovima.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) Stu 22, 2017 u 6:44 PST

 

„Taj kombinezon s ružama, koji sam nosila u spotu, kupila sam u Njujorku, a kasnije sam ga poklonila Karameli. Pocepao se sto puta, ali smo ga usput šili. Iskorišćen je maksimalno. To vreme je bilo obeleženo mojim stajlinzima, znam da ljudima i dalje ispada vilica kada gledaju neke moje spotove. Svi me pitaju da li i dalje čuvam te antologijske komade garderobe, ali Nikolija je uzela one malo elegantnije stvari, a ostalo sam poklonila Karameli“, otkrila je svojevremeno Vesna Zmijanac.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) Sij 29, 2018 u 1:45 PST