Karolina Gočeva
printscreen
Karolina Gočeva

printscreen

Karolina Gočeva, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Kako je u jednom intervjuu kratko ispričala, upoznali su se tokom snimanja naslovnice njenog albuma „Izvor“. Sudbonosno “da” izgovorili su u neuobičajenom ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovu priliku.

 

Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku. Krajem 2011. godine Karolina se zabavljala sa Nikom, bogatim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Ona se sa njim počela zabavljati otkako je krajem leta te godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, sa kim je bila u vezi godinu i po dana.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Karolina Goceva (@karolinagocheva) Ožu 21, 2019 u 3:12 PDT

 

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Karolina Goceva (@karolinagocheva) Vel 10, 2019 u 10:16 PST

 

Karolina je u svet muzike ušla sa devet godina kada je u jednoj televizijskoj emisiji otpevala Madoninu pesmu „Like A Prayer“. Već naredne godine prijavila se na učešće na „Si-do“ festivalu u rodnom Bitolju, na kome je postigla veliki uspeh, a njen pevački talenat nije prošao nezapaženo.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Karolina Goceva (@karolinagocheva) Stu 17, 2018 u 10:48 PST

 

Karolina je 1992. godine, sa dvanaest godina, snimila svoj prvi album na kome je bilo deset tinejdžerskih pesama. Postala je jako poznata u svetu muzike, ali o svom privatnom životu nije želela puno da priča.