Stoja
Youtube/Printscreen
Stoja

Youtube/Printscreen

Stoja, Foto: Youtube/Printscreen

Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Posle samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

- Nisam imala da jedem, delila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvek za roditelje, kad bi mi došli u posetu, imala sok i kafu. Znala sam da sam niža klasa, ali sam želela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo napred - rekla je Stoja svojevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on Feb 5, 2020 at 2:47pm PST

Iako je pevačica Stojanka Novaković Stoja godinama tvrdila da je njen prvi suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, isplivale su priče da se on zapravo bacio u reku.

- Bilo mi je teško kada sam u to vreme morala svojim roditeljima da dokazujem da novinarski naslovi nisu tačni. Naročito što sam većinu stvari u životu ostvarila svojim radom i trudom. Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dete - rekla je Stoja.

Pevačica je zatim rekla da joj je najbitnije bilo da njen naslednik ne doživi ništa loše.

- Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno samo da li će to moje dete doživeti loše, naročito što je rano ostao bez oca - rekla je Stoja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on Feb 2, 2020 at 10:09am PST