"ŽIVELI SMO U NAJVEĆOJ BEDI" Posle razvoda roditelja jeli su SUV HLEB, mama joj je radila u CIGLANI, a zbog ovoga ju je MRZELA

Ispovest Zorice Brunclik

Zorica Brunclik
Zorica Brunclik, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Zorica Brunclik ne krije da je odrastala u bedi i siromaštvu, uprkos tome što je očeva porodica bila jako bogata. Folk zvezda je živela sa majkom i trojicom braće, a u raskoši kod oca je samo povremeno uživala.

"Mama Zlatija je sama brinula o meni i trojici braće. Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo", priznala je Zorica svojevremeno.

Zorica Brunclik
Zorica Brunclik, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Popularna pevačica je tada priznala da je tek nakon nekog vremena shvatila da ju je otac vodio kod sebe da bi napakostio njenoj majci.

"Nije mi bilo jasno zašto sam joj baš ja bila potrebna, kada je imala još dece. Tek kasnije sam shvatila da je moj otac, tako što me je dovodio kod sebe, želeo samo mami da napakosti. Svojim očima sam mogla da se uverim koliko je težak posao radila u ciglani, jer sam joj nosila doručak koji se sastojao samo od hleba i flaše vode. Pošto u očevoj familiji dugo nije bilo dece, njegovi roditelji, koji su bili veoma mladi i insistirali na tome da ih ne zovem baba i deda, želeli su da me usvoje, ali me mama nije dala. Kasnije se majka udala po drugi put, kako mi se čini, samo da bi mom ocu stavila do znanja da ne može da dolazi kad god poželi", rekla je pevačica.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mira
  08/01/2019 - 22:06
  Pa kad si jela suv hleb???? Imas skoro 65 godina ...
 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  08/01/2019 - 21:36
  Na ovakvoj bajci bi joj pozavideli i Braca Grim.
 • Korisnik: Sava
  08/01/2019 - 21:15
  Svi Požarevljani znaju da je odrasla u Požarevcu. Zašto govori neistinu? Stidi se svog porekla
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi