Milica Pavlović
Promo
Milica Pavlović

Dušan Petrović

Milica Pavlović, Foto: Dušan Petrović

Pop pevačica Milica Pavlović uveliko pravi planove za nove pesme i spotove, a u razgovoru za Alo.rs otkriva koliko je težak put kojim je odlučila da ide, ali i po čemu se razlikuje od svojih kolega.

- Iskrena da budem, davno sam odabrala teži put i od onog trenutka kada sam odlučila da kročim na scenu, to je do danas bez ijednog skandala. Htela sam da dokažem publici da uz dobre pesme, dobru prezentaciju i čistog srca možete da radite velike stvari i uspete u njima - kaže Pavlovićeva i objašnjava zbog čega je sve češće nagovaraju da se posveti manekenstvu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??‍♀️

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 26, 2019 at 4:24am PDT

 

- Drago mi je kada mi kažu da ličim na manekenku i da mi je fotografisanje, kao i snimanje video materijala odlično ide. U mom poslu to može biti samo poželjno. Volim dobru fotografiju, volim dobar video zapis I sve što ima veze sa slikanjem, meni predstavlja izazov. Iako je to u svetu normalno i slikanje je usko povezano sa muzikom, kod nas to još uvek nije slučaj. Naši pevači se fotografišu i snimaju spotove ako moraju, a ja na primer izuzetno volim tu stranu ovog posla - kaže seksi sinjorita za "Alo.rs".