Ivana Pavković i Petar Mitić
Privatna arhiva
Ivana Pavković i Petar Mitić

Privatna arhiva

Ivana Pavković i Petar Mitić, Foto: Privatna arhiva

Brak Petra Mitića i Ivane Pavković svima je delovao kao jedan od najskladnijih na estradi, no čini se da su se iza zatvorenih vrata dešavale potpuno drugačije stvari.

Posle četiri godina zabavljanja i isto toliko braka, pevačica i njen suprug odlučili su da se rastanu. Kako tvrdi izvor blizak paru, Petar je prošle godine započeo tajnu vezu sa devojkom iz svog rodnog grada Vranja, a kada je Ivana saznala za prevaru, postavila mu je ultimatum.

Petar Mitić i Ivana Pavković, venčanje

Dejan Briza

Petar Mitić i Ivana Pavković, venčanje, Foto: Dejan Briza

- Ivana i Petar su se godinama super slagali i oduvek su važili za skladan bračni par. Međutim, sredinom prošle godine njih dvoje su se udaljili i sve češće su se svađali. Razlog njihovim nesuglasicama bio je taj što je Petar svakog vikenda odlazio u svoj rodni grad, gde je vreme provodio s novom devojkom. Ivana nije znala razlog njegovih putovanja, ali je počela da sumnja - priča izvor za „Alo!“ i dodaje da je pevačica saznala preko drugarice da se Petar svakog vikenda sastaje sa jednom devojkom iz svog rodnog grada.

Ivana Pavković

Instagram

Ivana Pavković, Foto: Instagram

- Ivana nikome nije pričala za svoje sumnje jer nije želela da poveruje da je muž vara, ali kada su putovanja postala sve učestalija, nije više mogla da se pravi luda. Ona se poverila prijateljici i otkrila joj svoje sumnje, a kroz nekoliko dana drugarica joj ih je i potvrdila - kaže izvor i dodaje:

Ivanina pesma govori o prevari!

Pevačica je pre nekoliko nedelja objavila svoj novi singl pod nazivom „Dupla igra“, a zbog teksta pesme fanovi su se zapitali kome ju je posvetila. - Kako ne umreš od stida dok gledaš me u oči, a spavaš sa njim, sve to me kida. Kako ne umreš od stida što život si mi, devojko, raznela, da li ti je sada dobro, kučko s osmehom anđela - jedan je deo Ivanine pesme.

 

- Zbog trogodišnjeg sina Vujadina ona je želela da popriča sa Petrom i da ne donosi ishitrene odluke. Rekla mu je da sve zna, da ne želi više da je pravi budalom, ali da zbog porodice i deteta želi da mu pruži šansu ukoliko raskine vezu. Pošto se Petar pravio lud i nije želeo da prizna da joj je bio neveran, Ivana je posle dužeg razmišljanja donela tešku odluku. Krajem prošle godine saopštila mu je da želi razvod i da se odseli što pre iz njihovog zajedničkog stana - tvrdi izvor i objašnjava da njih dvoje i dalje žive zajedno zbog sina Vujadina.
- Petar još uvek živi sa Ivanom jer su se tako dogovorili zbog malenog Vujadina, ali spava u drugoj sobi i veoma malo vremena provodi sa i dalje zakonitom suprugom - završava izvor za „Alo!“.

Kako bismo potvrdili priču, pozvali smo Ivanu, koja nam je sve to negirala jer je, kako ona tvrdi, sa njima sve u najboljem redu.

- Odakle vam to? Ko vam je to rekao?! - bila je vidno zbunjena Pavkovićeva, a onda je dodala:
- Zbog čega ljudi šire te priče, ne znam, ali mi smo OK. Moj Petar nema ljubavnicu.

Tri meseca bez zajedničke fotografije!

Petar i Ivana su veoma aktivni na Instagramu, gde su često objavljivali zajedničke fotografije. Ipak, poslednja tri meseca ni on, ali ni ona nisu postavljali slike na kojima su zajedno, što je podgrejalo priče da se zaista i razvode.