Darko Lazić
Masanori Josida Alo
Darko Lazić

Masanori Josida Alo

Darko Lazić, Foto: Masanori Josida Alo

Naime, kako prenose Novisti, pevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo. Međutim, doktor iz KBC Zemun za Kurir je izjavio da se takve stvari dešavaju.

PROČITAJTE JOŠ:

"Pratimo stanje. I dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo i pratimo. Delimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari se dešaju", rekao je direktor KBC Zemun.

Darko Lazić je navodno bio na dijalizi zbog problema koji su nastali sa bubrezima.

Lekari su odlučili da pevač još ne može da bude operisan zbog zdravstvenog stanja u kom se nalazi. Doneli su odluku da će ga zbog smanjenog rada bubrega prvo uputiti na dijalizu, a da će tek nakon toga odlučiti kada će biti podvrgnut hiruškoj intervenciji.

Kako je ispričao Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević trenutno sve zavisi od njegovog organizma.

"Sada sve zavisi od toga kako će uspeti sam da se izbori. Veoma je važno da ne dođe do nekog unutrašnjeg krvarenja", rekao je Vračević.

Podsetimo, Darko je juče ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. U blizini kuće skrenuo je sa puta, njegov auto se prevrnuo na krov i potpuno uništio. Vatrogasci su pevača jedva izvukli i sa teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. Međutim, lekari su posle nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operiše jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u veštačku komu. Nakon velike borbe lekara, uspeli su da stabilizuju stanje pevača ali i dalje se vodi životna bitka.

Pevač je zadobio serijsku povredu rebara, prelom butne kosti i ima hematom na glavi.

Komentari (3)

Ana

24.10.2018 17:25

Mucenice da dragi bog da da prezivis i da se opametis usijana glavo.

nada

24.10.2018 19:34

@Ana - Taj se nece opametiti ako se izvuce jer on u sebi ima taj adrenalin - njega ne interesuje sto ima malo dete ali ga zato interesuje svaki porok !!!!!!!!!!

zlaja

24.10.2018 18:54

a sto bi ga zalio vozi bez dozvole i seda pijan u auto dobro je da jos nije nikog ubio.