Anabela Atijas
Rajko Ristić/Alo!
Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas privedeni su u policiju nakon žučne porodične rasprave, ali i fizičkog kontakta.

Prema nezvaničnim informacijama supružnici su se posvađali zbog psa nakon čega je Andrej udario Anabelu pesnicom u glavu, a ona njega izgrebala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ja ljubim njega, a cicaaa .... #poljubipatkuuguzuslatku?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Jan 15, 2018 at 4:57pm PST

Međutim, ako je suditi po porukama koje je pevačica ostavila na Instagramu, porodični haos se odigravao već neko vreme.

"Vole te dok im trebaš- Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati", citat je na slici koju je Anabela podelila na društvenim mrežama.

Ta poruka joj nije bila dovoljna pa je i sama dodala opis.

"Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenucima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni", dodala je Anabela.

Komentari (11)

Oharaska

12.09.2018 10:06

Pravda za Andreja I sve nas koji smo hteli po jednu vaspitnu da joj pljusnemo ybog njenog ponašanja tokom svadje sa Matorom u studio!

nada

12.09.2018 10:06

Ona ga je birala !!!!!!!!!! Muka mi je vise jer cim upalim komputer prvo ona ili njena cerka !!!!!!!!!!

Цицка

12.09.2018 10:07

Надвладај , само је питање да ли умеш да живиш сама, ако не умеш потруди се да научиш .

k

12.09.2018 10:09

Dokle ce se vise blamirati?!

iko

12.09.2018 10:14

pa sta si ocekivala, o imacice tudjih muzeva? da do kraja uzivas u ljubavi i tudjoj nesreci? ne ide to tako u zivotu, ocajnice! svako dobije zasluzeno, jednog dana...tebi se polako vraca milo za drago, kako sijes tako i zanjes! al ne brinem se ja za tebe, nacices ti necijeg muza ponovo i naravno kao proverena otimacica, preoteces ga jer to je tvoj zivot, otimacica muzeva, jadnica, bednica!

Tuzno, zar ne?

12.09.2018 10:38

A ona, nevina i ciste duse, sve svoje muskarce volela zbog njihove licnosti i karaktera, jer su voleli svetsku knjizevnost i jer su volontirali u domu za nezbrinute kucne ljubimce. Upoznali su se kada su sadili sadnice za cistiji Beograd. Verili se na takmicenju za najbolji latinski citat. I eto, takav je neprijatno iznenadio i razocarao. Bas je tuzan ovaj svet. Zato je tu fejs da nam prospe mudrosti iz lepota&zdravlje.

Zlo činiti a dobru se nadati nije moguće

12.09.2018 10:41

Vidi se na kilometar da Anabela ne samo da nije srećna i voljena u braku već je i žrtva porodičnog nasilja. Odaju je oči i osmeh koji pre podseća na grč i neku izveštačenu grimasu a ne na lepo raspoloženje. Njeno lice na fotografijama govori da je non stop u paničnim strahovima...Ona je samo još jedan od dokaza da se bračna sreća ne može graditi na tuđoj nesreći. To bi trebala i ćerku da nauči. A od njihovog braka nema ništa. Sve ove godine što su zajedno nategli su na silu..

Iskreno

12.09.2018 11:09

Foleri....dogovorili se da bi se pisalo o njima

Sale

12.09.2018 11:48

Ala lazu! Kaze pretukao je a prijavila samo jedan lazni samar. Reklama za svoju promociju i zezanje policije. Treba da je kazne za lazno prijavljivanje i ometanje policije.

buba

12.09.2018 11:59

Ti si Anabela mnogo nesrecna a pricas stalno o ljubavi..predivnom braku...pa odvojila si muza od rodjenog sina....to nije dobro...

??????

12.09.2018 16:41

Zbogom Sarajevo, odlazim za Beograd, i ne vrcem se. Kaze pretukao je a prijavila samo jedan lazni samar. Reklama za svoju promociju i zezanje policije. Treba da je kazne za lazno prijavljivanje i ometanje policije. Anabela Zla vec dve godine u Beogradu. Napustila odavno Atijasa.