UMRO OD TUGE ZA ŠABANOM! Porodicu Šaulić zadesila još jedna TRAGEDIJA! Hasan Dudić u bolnici, nije mogao da preboli što mu je brat umro!

Srce mu je puklo od bola!

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, poginuo je u saobraćajnoj nesreći 17. februara, a samo nakon nekoliko dana preminuo je njegov brat, Muradif Demirović, koji je takođe bio pevač.

 

Hasan Dudić otkrio je da je i on teško podneo smrt Šabana Šaulića, a da je nakon vesti da mu je i drugi rođak preminuo završio u bolnici.

Muradif Demirović
Muradif Demirović, Foto: Screenshot Youtube

Pevač Muradif Demirović nije mogao da podnese smrt svog brata, Šabana Šaulića kao i to što nije mogao da ode na sahranu kako bi se oprostio od njega.

"U bolinici sam, pozlilo mi je od šoka i od stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja 4 brata su umrla, ja ne znam kako to da podnesem, velika bol je zadesila porodicu. Najstariji brat Muradif Demirović je prvi od nas počeo da peva, on je umro od tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge, imao je problem sa plućima. Pao je u tešku depresiju, teško mu je bilo baš i nije mogao da preboli što mu je brat preminuo. Sekirao se danima što nije mogao da ode Šabanu na sahranu, pričao je: "Srce će mi pući od tuge". Tako je i bilo, u nedelju je umro", ispričao je Hasan za Blic.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi