Porodična kuća Rodića u Titelu krije veliku tajnu!

Ovo znaju samo neki meštani Titela!

Veljko i Bogdana Ražnatović Titel
Foto: Alo/E-stock

Porodična kuća snajke Cece Ražnatović, Bogdane Rodić podignuta je, verovali ili ne, na imanju koje je pripadalo čuvenom Dušku Popovu, obaveštajacu po kome je napravljen lik Džejmsa Bonda!

Taj podatak poznat je nekim meštanima Titela, koji su ga podelili sa našim novinarima. Duškov otac živeo je u Ulici Laze Kostića, ali ni ta kuća nije sačuvana. Informacija da je Džejms Bond, zapravo, "rođen" u Titelu, doskora je bila nepoznata ne samo široj javnosti već i stanovnicima ovog gradića, koji je postao popularan nakon što je Bogdana najpre postala devojka, pa onda i supruga Veljka Ražnatovića.

Buran život koji je Popov vodio rano ga je odveo iz rodnog mesta, ali ga je doveo do toga da posluži kao uzor slavnom Janu Flemingu kada je stvarao lik tajnog agenta 007 Džejmsa Bonda. Rođen je u Titelu 10. jula 1912. Bio je srpski obaveštajac, ali je radio i za britansku obaveštajnu službu MI6 u vreme Drugog svetskog rata, a istovremeno i za nemački Abver.

Duško Popov
Foto: Youtube/printscreen

Popov potiče iz bogate porodice srpskih trgovaca. Deda Omer i otac Milorad bili su poreklom iz Dragutinova, današnjeg Novog Miloševa. Detinjstvo je proveo u Dubrovniku, a posle osnovne škole boravio je u internatu u Engleskoj, dok je srednju školu završio u Parizu. Pravo je diplomirao u Beogradu, a postdiplomske studije je upisao u Frajburgu. Ovom nasledniku bogatog trgovca strast su bili automobili i žene.

Po završetku studija smirio se u advokatskoj firmi u Dubrovniku, ali već 1940. dobija poziv bliskog prijatelja Jakoba Jebsena, koji ga uvodi u špijunske igre. Meštani Titela kažu da Veljko po karakteru mnogo podseća na Bonda, odnosno Popova!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Hahahah
  07/07/2020 - 16:34
  😂😂😂😂😂 Ma dajjj Podseca na Popova Hahahahha E slatko se nasmejah
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi