Ana Bekuta
Rajko Ristić
Ana Bekuta

Rajko Ristić

Ana Bekuta, Foto: Rajko Ristić

Poznata pevačica Ana Bekuta rođena ostala je trudna sa samo 17 godina, još dok je bila gimnazijalka. Bez obzira na okolnosti i svoju mladost želela je da rodi dete. Međutim, kako odnosi u porodici nisu bili sjajni a i okolina je osuđivala, Ana je svog sina Igora dala u dom u Zvečanskoj ulici!

Nakon ove teške i bolne odluke mlade Ane, njen životni put nije bio nimalo lak.

Okolina ju je osuđivala, selo ih je ogovaralo a čak su i njene roditelje stavili na stub srama, što ju je posebno bolelo. Smatrala je da oni nisu ni za šta krivi.

"Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih", izjavila je Ana ranije.

Ana Bekuta

Marko Metlaš/Alo!

Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

U njenoj okolini smatrali su je nečasnom, čak su govorili da je dete trebala da ubije. Sve to bilo je beoma traumatično iskustvo za nju.

"Da sam rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti", govorila je Bekuta.

Nakon što je postala poznata, pevačica se trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina retko imamo priliku da vidimo.

Ipak, pevačica nikad nije krila da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalne životne uslove.

Bila je vrlo požrtvovana majka i često odlazila da obiđe svoje dete, a onda se izborila za to da ga dovede kući. Kako je Ana jednom prilikom istakla, rođenje Igora je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom.

 

A post shared by Igor (@igor.polic) on May 27, 2017 at 6:10am PDT

Danas Igor podržava svoju majku u svemu i često je prati na nastupima, obično u društvu Aninog izabranika, Milutina Mrkonjića sa kojim ima odličan odnos.

Govori da svojoj mami ne zamera to što ga je na nekoliko meseci ostavila u domu. Kako kaže, razume je jer je tada bio takav zakon. O svom biološkom ocu ima sve informacije, ali se ne čuju i ne viđaju.

Komentari (4)

nada

04.08.2018 10:57

Ova je tezak ................ I sada kao i u mladosti bruka se pod stare dana !!!!!!!!!!!!

Milan

04.08.2018 19:29

@nada - Zasto se bruka? Ni prva ni poslednja. Svako ima svoj zivotni put i sudbinu. Mlada devojka se zaljubila , hormoni je zaslepeli. Svi smo prosli kroz to, samo sto neko ima srece da se ne "obruka" a neko ne. I ona ima pravo na svoju srecu, bar sada.

terenci

04.08.2018 17:53

da je bar bio neki lep vec l....................kakva he bila takva je i sada zovot je nicem nije naucio

Ogi

04.08.2018 20:10

Uklapa se u kliše pevaljke!