TRAGIČNA SUDBINA! Porodica Šaulić pripremala veliko slavlje, a sada je njihov dom zavijen u crno!

Pripremali su veliko slavlje, a sad je njihov dom zavijen u crno!

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Šaban Šaulić, koje je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Namačkoj, iza sebe je ostavio troje dece - ćerke Ildu i Sanelu i sina Mihajla.

 

Sanela i Mihajlo su juče, nakon što su saznali za nesreću, otputovali u Nemačku.

Spremali su se za veliko slavlje, ali je njihov dom sada zavijen u crno! Name, u četvrtak, 21. februara je njegovoj starijoj ćerki rođendan, Saneli, i planirali su da to porodično obeleže.

U tome ga je sprečila stravična nesreća u kojoj je juče rano ujutru, u gradu Bilefeldu na severozapadu Nemačke, tragično izgubio život.

Šaban je bio porodičan čovek, izuzetno vezan za svoju suprugu Gordanu, decu i unuke.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Alo

"Mislim da je čovek bez porodice, dece, unuka, familije, nesrećan čovek. A ja sve to imam, i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom decom. Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih menjao, jer sam ostvaren i srećan čovek. Nisam neko ko „boluje“ od „kula i gradova“. Supruga, deca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan", rekao je on u jednom od poslednjih intervjua.

Ćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka - Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i ćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

Sanela i Mihajlo Šaulić juče su u popodnevnim časovima otputovali u Nemačku kako bi preuzeli telo svog oca, međutim sinoć im nije bilo dozvoljeno da vide telo pokojnog Šabana budući da uviđaj još nije završen.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi