Predrag Sarapa
EON/Printscreen
Predrag Sarapa

EON/Printscreen

Predrag Sarapa, Foto: EON/Printscreen

Predrag se prvi put dotakao detinjstva, te je sa knedlom u grlu pričao o ocu i istakao da mu on najviše nedostaje.

- Pamtim ga kao velikog čoveka. Ja sam se krio mnogo puta. Skakali smo sa kuće, to nam je bila igra, u pesak smo skakali, tu sam se nabio na neki ekser, nisam smeo da kažem ćaletu i kevi, pa sam rakijom to svaki dan polivao. Fali mi otac. On je često bio odsutan, na službenom putu. Radio je svoj posao, bio je fin čovek. Sećam se da smo živeli u Hrvatskoj, u Petrinju, on je bio zadužen za jedan deo oblast. A bio je uhapšen, bio je odsutan, mi smo bili zarobljeni sa ljudima koji su imali puške. Nisam smeo da izlazim iz kuće - ispričao je Sarapa.

Potom je Sarapa prolio gorke suze, te je ispričao trenutak kada su ga pozvali iz bolnice da mu jave da mu je otac preminuo, te da se od šoka uplašio i strahovao je da kaže majci, zbog reakcije.

- Sedeo sam sa kolegama, zvonio mi je telefon, javila mi se doktorka i javila mi je da je otac preminuo, ja sam se odsekao, naručio sam dve duple viljamovke, Goran mi je rekao da ne mogu da popijem, rekao mi je da idem kući da kažem majci, ali nisam imao snage. Borili smo se godinama sa tom bolešću, a to se desilo naglo. Seo sam prekoputa Pinka i pitao sam da li ima sok od pola litre, nisam hteo da nastavim sa alkoholom. Oni su tu svašta pili, obavestio sam je posle 10 sati, kajem se zbog toga. Plašio sam se reakcije, a da nisam bio prisutan. Ne tražim opravdanje, naravno da sam pogrešio. Trebao sam da sednem u taksi ili kola, i da odem kući i da joj kažem, ali nisam imao snage, bio sam kukavica, tako je i priznajem - ispričao je on.

Pročitajte još:

Komentari (3)

beba

28.02.2021 22:36

najveca budala na pinku

Deki

01.03.2021 07:40

A kako se promenio od najveceg mrzitelja Vucica do njegovog najvernijeg fana?

coveculjak

01.03.2021 08:21

Petrinja place za tobom idi tamo saopsti majci vest