Olivera i Vuk Mob
Printscreen/instagram
Olivera Kontar

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar postaće roditelji devojčice, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

- Olja je najsrećnija trudnica otkako je saznala da nosi devojčicu i jedva čeka da prinova stigne. Odlično podnosi trudnoću i nema nikakve posebne zahteve, a jedino joj nedostaje Vuk, koji je skoro mesec dana u „Zadruzi“ - rekao je izvor blizak reperu, koji je početkom septembra ušao u popularni rijaliti.

Olivera Kontar

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Kako izvor navodi, Vuk će nekoliko dana pred rođenje ćerkice napustiti „Zadrugu“ i ostati s porodicom nekoliko nedelja.
- Da ne bi propustio rođenje prvog deteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa naslednicom će biti nekoliko nedelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti - navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

Olivera i Vuk Mob

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

- Kada mu je pre nekoliko dana tajno javljeno da čeka devojčicu, nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje devojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o ćerki koju čeka. Zasad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena - kroz smeh zaključuje izvor za „Alo!“, a naša saznanja potvrdila je i verenica Vuka Moba.
- Srećna sam što ćemo Vuk i ja dobiti ćerku i jedva čekam kada će izaći, da zajedno izaberemo ime za našu naslednicu - rekla je Olja za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ: