DUGO SKRIVANA TAJNA! Popularni pevač izjavom o najboljoj prijateljici šokirao mnoge, Milena je plakala sedam godina za ovim čovekom (FOTO)

Podrazumevalo se naravno, da su uvek bili tu jedno za drugo, da se teše kada je potrebno, ali priznali su da se dešavalo i da se posvađaju, najčešće zbog neke sitnice, poput ključa

Snimili spot za duet:  Ćemo i Milena Ćeranić
Snimili spot za duet: Ćemo i Milena Ćeranić, Foto: promo

Milenu Ćeranić i njenog kolegu Amala Ćemala Ćema je, kako sami kažu, muka naterala da žive zajedno kada su došli u Beograd da grade karijere.

Pored toga što su delili stanarinu i račune, ovo dvoje pevača delili su dobro i zlo i postali nerazdvojni. Više nisu cimeri, ali su i dalje najbolji prijatelji.

Jako je malo prijateljstava u show biznisu, odnosno na estradi, koja su iskrena. Skoro da ih možete na jednoj ruci izbrojati, a ja imam privilegiju da ih imam – istakao je Ćemo ponosno. Na pitanje “Šta je po njihovom mišljenju presudno za to trajanje”, Ćemo i Milena su uglas rekli da je to iskrenost.

Milena Ćeranić
Milena Ćeranić, Foto: Alo/ Nenad Vujanović

Sedam i po godina smo bili cimeri, da nije valjala ili da nisam valjao, verovatno bi to trajalo sedam i po dana – kaže kroz smeh Ćemo u emsiji na Toxic TV i ispričao da je Milena neretko plakala zbog njega, jer nikada nije znao da upakuje reči i da su taj njegov pristup i surova iskrenost nju dovodili do suza, kao recimo kada joj je najopuštenije rekao da će ispasti iz takmičenja.

Podrazumevalo se naravno, da su uvek bili tu jedno za drugo, da se teše kada je potrebno, ali priznali su da se dešavalo i da se posvađaju, najčešće zbog neke sitnice, poput ključa.

Sofija Milošević je poslednjom objavom sve oduševila, zbog čega joj je Luka posebno zahvalan, čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi