Luka Lazukić
Dejan Briza/Alo!
Luka Lazukić

Dejan Briza/Alo!

Luka Lazukić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Rođeni ujak Luke Lazukića, koji je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac je osnivač i menadžer grupe "Legende" Lazar Marin.

Oni već šest godina nisu u kontaktu zbog nesuglasica koje su imali, pa se od tada nisu čak ni sreli.

Lazar Marin

print screen

Lazar Marin, Foto: print screen

Marin za "Kurir" kaže da ne opravda nasilje, ali nije želeo mnogo da govori o tome što je njegov sestrić brutalno pretukao pevačicu.

- Zaista nemam komentar jer dugo vremena ne kontaktiramo. Luka i ja sigurno šest godina ne komuniciramo, ali nismo se svađali - rekao je Marin.

Na pitanje da li ga je pogodila vest što je njegov sestrić pretukao suprugu Natašu Bekvalac, iako ne razgovaraju.

- Znate šta, nemojte molim vas da komentarišem. Ne kontaktiramo i svaka reč dobije repa. Svima želim sve najbolje. Niko nije za nasilje, to se jednostavno tako desilo. Zaista ne znam šta da kažem, najlepše vas molim da to tako prenesete - izjavio je Lazar za "Kurir".

Komentari (3)

nedjo

17.04.2018 18:04

sta ujak ima veze sa njime

Meda

18.04.2018 14:39

@nedjo - Kako sta ima? Pa vidis da Natasa pokusava da ga ispljuje na svakom koraku, ona je iscsckala i ovog ujaka sa kojim ne govori, da bi ga narod pljuvao i rekao vidis kakvo je djubre, ni sa rodjenim ujakom ne govori. Ona spada u onu vrstu zena, koje kad omrznu svog muza, hoce da ga ceo svet mrzi zajedno sa njom. Molim, objavite!

Meda Lazukić objašnjava nedji

19.04.2018 13:03

@nedjo - Očigledno ima još Lazukića koji opravdavaju nasilje.E Medo,Medo Lazukiću