Mile Kitić
M.Jošida
Mile Kitić

M.Jošida

Mile Kitić , Foto: M.Jošida

Mile Kitić oduvek je važio za pevača koji vodi računa o svom fizičkom izgledu, ali čini se da folker ne može da se pomiri sa činjenicom da vreme brzo prolazi i da više neće biti mlad!

Osim što redovno odlazi na tretmane za podmlađivanje, Mile godinama farba kosu i bradu, a nedavno je zbog toga doživeo ozbiljnu neprijatnost. Naime, pevač već izvesno vreme pokušava da se izbori s opadanjem kose i u tu svrhu je probao dosta preparata.

Mile Kitić

M.Jošida

Mile Kitić , Foto: M.Jošida

- Mile već godinama pokušava da zaustavi starenje, a pre nekoliko godina je čak i operisao kapke, kako bi otklonio umoran i podbuo izraz lica. Dugo već farba kosu i bradu, što i ne treba da čudi jer je sa tim počeo čim mu se pojavila prva seda vlas. Međutim, u poslednje vreme ga veoma brine to što mu je kosa počela da se proređuje i opada, te se plaši da mu se to dešava zbog toga što se godinama farbao - priča naš izvor i dodaje da je pevač probao gotovo sve preparate koji postoje na našem i svetskom tržištu.

Mile Kitić

M.Jošida

Mile Kitić , Foto: M.Jošida

- Teško da neko može da mu objasni da su takve promene u njegovim godinama sasvim normalna stvar. Kitić će za dve godine ući u sedmu deceniju života, a to su one stvari u kojima estetske korekcije ne pomažu - kaže naš izvor na kraju.

Inače, ekipa „Alo!“ uslikala je Mileta na Aerodromu „Nikola Tesla“, dok se vraćao sa nastupa, a pevača je nakon višečasovnog leta sačekao njegov vozač. U maniru prave zvezde, Mile je po izlasku iz zgrade aerodroma kofer predao svom vozaču, koji ga je odneo do automobila.

Komentari (1)

jana

19.02.2020 08:56

A boze sacuvaj kad ih vidim dodje mi lose.