Gagi Đogani
Pink
Gagi Đogani

Pink

Gagi Đogani, Foto: Pink

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak porodici Đogani, Gagi već izvesno vreme uživa u romansi sa ženom koja ne živi u Srbiji, a koliko se zaljubio u nju, svedoči i činjenica da Đogani planira zajedničku budućnost sa svojom novom devojkom.

- Gagi i njegova devojka su se upoznali posredstvom zajedničkih prijatelja, a prilikom prvog susreta odmah su se javile obostrane emocije. Već izvesno vreme su zajedno, lepo im je i već su počeli da planiraju zajedničku budućnost. Gagi se toliko zaljubio da čak i planira da svoju devojku odvede kod matičara - ispričao je izvor blizak Đoganiju i dodao da je daljina jedini problem u njihovoj vezi.

- Njegova izabranica ne živi u Beogradu, ali često dolazi u Srbiju. Kada nisu zajedno, čuju se preko video-poziva i tako uspevaju da održe svoju vezu - ispričao je naš izvor, a popularni denser je potvrdio naša saznanja, kada je u emisiji „Amidži šou“ priznao da je zaljubljen.

Gagi Đogani, Foto: Printscreen/Youtube

- Zaljubio sam se, konačno imam devojku! Napokon sam srećan i ispunjen. Dok sam bio u „Zadruzi 3“ pričao sam kako mi je to velika želja, i evo, sada se ostvarila - rekao je Gagi, a potom otkrio odakle je njegova nova izabranica.

- Za sada ne mogu da otkrijem identitet svoje lepše polovine, ali da znate da ima ispod pedeset godina. Tačnije, ima 45 godina, plavuša je, iz Skandinavije, i volim je najviše na svetu - rekao je Gagi.

Inače, Gagi Đogani je pre skoro deset godina okončao brak sa pevačicom Anabelom Atijas, sa kojom ima ćerke Lunu i Ninu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

28.01.2021 10:12

Majke ti a na kom jeziku vi razgovarate ?

cekam

28.01.2021 12:02

(l ja se lako zaljubljujem),javi se volecu te do zadnjeg centa.