Tijana Milentijević žena od sultana Tijana Em
Alo!/Masanori Jošida
Tijana Milentijević žena od sultana Tijana Em

Alo!/Masanori Jošida

Tijana Milentijević žena od sultana Tijana Em, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Naime, iako joj je u osnovnoj školi falila jedna ocena da bude vukovac, sve to se promenilo kada je već sa 15 godina počela da peva na privatnim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima, zbog čega je popustila u školi.

 - U prvi mah sam bila presrećna što radim, što imam svoj dinar i ne zavisim od roditelja. Prvi honorar mi je bio 200 evra i odmah sam ga potrošila na garderobu za sledeći nastup. Bila sam puna elana, brzo sam učila repertoar i bila veoma tražena. Međutim, došao je period kada više nisam mogla da izdržim, počela je priču Tijana i dodaje:

Dešavalo mi se da pravo sa nastupa idem u školu. I sad mi je teško kad se setim toga. Zamislite, završim nastup, putujem četiri-pet sati kolima, utrčavam da obučem trenerku, skinem šminku i pravac u školu na prvi čas. Pitala sam mamu da krenem vanredno u školu, ali mi je ona rekla: U školu moraš da ideš, po cenu toga da prestaneš da pevaš. Učenje ti je obaveza broj jedan!

Kako tvrdi Kurir, na privatnim veseljima je često bilo skandala, te su je pijani gosti vređali i nazivali ružnim imenima.

- Bila sam ljuta na nju, ali mama je isterala svoje, a ja sam joj danas zahvalna na tome što mi nije dala da odustanem od škole. Razredna je imala razumevanja za mene jer je njen sin klavijaturista u jednom bendu, pa je znala koliko je to težak posao. Ali osim nje, podršku nigde drugde nisam imala. Ostali profesori su me kinjili. Bili su ljubomorni i sujetni. Kod njih sam morala da se pomučim za ocenu. Na sve to, na nastupima su me pijani gosti vređali, psovali, nazivali pogrdnim imenima, a kada bi se otreznili, izvinjavali bi se. Ali niko me nije fizički napadao, vukao za rukav ili gurao pare tamo gde ne treba", rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: