Tijana Stojić
Alo.rs
Tijana Stojić

Alo.rs

Tijana Stojić, Foto: Alo.rs

Mlada i atraktivna pevačica Tijana Stojić izbacila je danas spot za novu pesmu "Igramo se", a kako saznaje Alo! na snimanju se dogodio veliki peh koji je pretio da poremeti sve planove. Naime, Tijana je za vreme snimanja spota pala sa stepenica na kojima je bila, a za sve je kriva sandala koja se otkačila.

PROČITAJTE JOŠ:


- Tijana je krenula da se spušta stepenicama, kada se samo stropoštala sa njih. Izgledalo je strašno. Cela ekipa je zanemela i svi su stali u trenutku. Svi su bili uplašeni i par sekundi se čula samo neprijatna tišina. Onda je Tijana zakukala, ali se ubrzo i nasmejala. Na svu sreću, nekim čudom se nije povredila, već se samo na jednom mestu ugruvala - priča izvor za Alo! i dodaje da je za sve kriva sandala.

Tijana Stojić

Alo.rs

Tijana Stojić, Foto: Alo.rs

- Otkopčala joj se sandala i ona je poletela. Moglo je zaista da bude kobno, ali se srećom sve dobro završilo. Svi smo odahnuli kad smo shvatili da je Tijana dobro i da se nije povredila - priča naš izvor.

Tijana Stojić

Alo.rs

Tijana Stojić, Foto: Alo.rs

Tijana Stojić potvrdila je za Alo! da je na snimanju spota mogla da izgubi glavu, ali je dodala da joj sve to uliva poverenja da će pesma pronaći put do publike.

Tijana Stojić

Alo.rs

Tijana Stojić, Foto: Alo.rs

 - Tačno je, bilo je strašno. Pomislila sa ode glava. Otkačila mi se sandala baš u trenutku kad sam zakoračila stepenik nadole i poletela sam. Bilo je gusto, ali se nekim čudom sve završilo samo sa nekim modricama. I baš zbog toga, mislim da će i spot tako da prođe kod publike i da će pesma da zaživi - kaže Tijana za Alo!.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ružu Rupić spojili sa 46 godina starijim pevačem! Evo kako je reagovala!