Elma Sinanović
Printscreen/Facebook
Elma Sinanović

Printscreen/Facebook

Elma Sinanović, Foto: Printscreen/Facebook

Pevačica Elma Sinanović otkriva da je nakon godinu i po dana od smrti supruga konačno uspela da se oslobodi nakupljenog stresa, negativnih misli i da pobedi depresiju koja je na nju ostavila posledice.

Elma Sinanović vratila se na velika vrata svoje muzičke karijere i mnogi tvrde da nikada bolje nije izgledala. Iako se to sada ne vidi, ona kaže da je imala probleme sa viškom kilograma koji su se nakupili usled lošeg životnog perioda.

- Moram da priznam da i dalje muku mučim sa težinom, ali sam počela da vodim računa o ishrani kako bih što bolje izgledala na sceni. Jedem obrok salate, ribu, meso, voće i povrće kako bih bila fit. Nemam nikakav tajni recept, više gledam da jedem umereno i ono što je zdravo. Uspela sam da skinem osam kilograma, ali planiram još toliko. Iako je ovo značajan napredak za mene, moram da se trudim - kaže Elma za „Zdrav život“ i objašnjava uzroke koji su je doveli do gojenja.

- Višak kilograma mi se stvorio u periodu kada mi je suprug preminuo. Nakupila sam se stresa i depresije. Jedva sam uspela da izađem iz svega toga, ali je ostavilo posledice na mene - iskreno govori pevačica koja na svu sreću nije imala većih zdravstvenih problema.

- Hvala bogu, ozbiljnih tegoba sa zdravljem kod mene nije bilo. Malo me je omelo sve ovo oko korona virusa. Ćerka i ja smo se inficirale letos. Dosta smo se pazile i čuvale, ali na kraju smo se ipak zarazile. Proces ozdravljenja je trajao četiri meseca. Sada je sve kako treba - kaže ona.

Elma Sinanović

Printscreen

Elma Sinanović, Foto: Printscreen

Elma ne krije da brigu o njenoj lepoti prepušta doktorima i kozmetičarima, jer oni najbolje znaju šta je potrebno njenoj koži.

- Redovno radim jedan tretman koji služi za podmlađivanje kože. U godinama sam kada mi je potrebno više hijalurona kako bi mi lice izgledalo sjajno. Ne želim kao mnoge da krijem kako radim određenje korekcije na sebi. Žao mi je devojaka koje sa dvadeset godina menjaju lični opis. Nama damama u zrelijim godinama i priliči da nešto doradimo, ali njima ne. Nema potrebe za tim - smatra Elma.

Pevačica planira da uskoro krene u teretanu kako bi zategla telo, a dok to ne uradi, ona redovno praktikuje brzo hodanje.

- Nakon preležane korone nisam smela u teretanu, ali se nadam da ću u skorije vreme moći bez ikakvih posledica da se vratim treniranju. Praktikujem brzo hodanje kako bih izgledala bolje i lepše se osećala. Tako izbacim stres i svu nepotrebnu negativnu energiju - kaže Elma.

Elmin čarobni recept za zdrav i ispunjen život leži u psihi.

- Sve ide iz psihe. Veoma je bitno da imamo pozitivan stav koji sve menja. Važno je da gledamo stvari vedrije i pozitivnije, da se smejemo životu. Rad na sebi ima veliki uticaj i toga ljudi moraju biti svesni. Nije samo bitno otići i promeniti fizički izgled, moramo da se usavršavamo na svim poljima i u svakom segmentu - zaključuje Sinanovićeva.

PROČITAJTE JOŠ: