"KARLEUŠA NEMA PARA..." Popović odgovorio na Jelenine prozivke, otkrio TAJNE a onda istakao i ko će biti u žiriju sledeće sezone!

Direktor Granda bez dlake na jeziku...

Saša Popović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Saša Popović je otkrio najveće tajne najbližih saradnica iz "Zvezdi Granda", Jelene Karleuše i Marije Šerifović

On je posle uspešno završene 13. sezone popularnog takmičenja napokon odgovorio Karleuši, koja mu je zapretila da će da kupi "Grand" i smeniti ga s mesta direktora.

"Nema ona tih para! To se nikad neće desiti. Uostalom, "Grand" je prodat englesko-američkoj kompaniji, tako da nema šanse da ga kupi. Imponuje mi kad je neko zainteresovan za našu firmu, znači da nešto vredi", priznao je on.

Jelena Karleuša, Saša Popović
Foto: Screenshot Youtube

Marija Šerifović je najavila da će napustiti žiri kad zatrudni, a Saša je otkrio da li će je pustiti.

"Ostaće sigurno u žiriju. Kada bi došla i rekla mi: "Sale, zatrudnela sam", naravno da bih je pustio, ali ona i trudna može da sedi u žiriju bez ikakvog problema. Ne sekiram se ja za nju", objasnio je direktor, pa se osvrnuo na odnose sa žirijem.

Marija Šerifović, Saša Popović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Volim kada me nerviraju. To znači da je dobra emisija i da se dešava neka akcija, a to donosi dobru gledanost. Na burne svađe Viki i Jelena sam već navikao. Moram da priznam da me je najviše iznenadila Marija, koja se u jednoj emisiji toliko iznervirala zbog ostalih glasova žirija da je u jednom trenutku bacila stolicu. Rekao sam joj posle emisije da mi ne pravi haos u studiju, a ona će meni: "Kad poludim i kad mi dođe žuta minuta, moram da se izduvam"", ispričao je Popović.

Direktor "Granda" je otkrio i to ko će se sledeće sezone naći u čuvenim stolicama.

"Sledeće sezone imaćemo 15 velikih imena, koje će biti u prilici da budu mentori. Oni će, za razliku od glavnog žirija, moći da vide kandidate na sceni. Voleo bih da među tim mentorima budu Severina Kojić, Aleksandra Prijović, Jelena Rozga... Verujte mi, neko od njih će sigurno doći u "Grand"", saopštio je Saša.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi