Aco Pejović
Dejan Briza/Alo!

 

Aco Pejović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

 

U razgovoru za „Alo!“ Pejović je priznao da je tokom karantina sa prijateljima popio 20 litara malinovače, ali i da je tako prekršio dijetu pomoću koje je smršao 13 kilograma.
- Nisam radio osam meseci, a ova pauza mi je došla kao injekcija, jer sam se potpuno odmorio. Tokom korone sam imao ozbiljnu ekipu s kojom sam cirkao svaki dan. Nas nekoliko smo naručili 20 litara malinovače iz Brusa - priznaje Aco, koji je već dugo na posebnom režimu ishrane.

Aco Pejović

Ata Images

Foto: Ata Images

- Smršao sam ukupno 13 kilograma, pa sam sada nabacio neka tri-četiri kilograma. Najviše volim dane u nedelji kada smem da jedem meso! Posebno sam besan kada sam na dijeti, pa moja cela porodica mora da me trpi - priča Pejović i otkriva da se tokom pandemije, za razliku od svojih kolega, nije suočio sa ozbiljnom finansijskom krizom.
- Generalno nemam tih problema jer sam radio i zarađivao svih ovih 35 godina. Onda jednu godinu mogu i da bacim, zar ne? Napravio sam dobar štek i imam finansijska sredstva za sve što mi treba - rekao je Pejović i dodao da je vreme u karantinu ipak pametno iskoristio.
- Ako bog da, novi album će uskoro ugledati svetlost dana i obradovati publiku, a ja sam odlučio da se posvetim još nekom dodatnom biznisu, a da đipanje po bini ostavim mladim izvođačima. Što bi se reklo, manje posla, a više novca - rekao je Aco kad smo sreli pred nastup na drugoj večeri „Mjuzik vik bara“.

Aco Pejović

Ata Images

 Foto: Ata Images

Pročitajte još:

Prija zapevala s Pejovićem!

Aco Pejović i Aleksandra Prijović

Alo!

Aco Pejović i Aleksandra Prijović, Foto: Alo!

Folkerka Aleksandra Prijović nije propustila nastup svog kuma na ,,Mjuzik vik baru“, a pred sam kraj njegovog koncerta izašla je na binu kako bi zajedno otpevali duet ,,Litar vina, litar krvi“.