Nataša Bekvalac
Ata images
Nataša Bekvalac

Ata images

Nataša Bekvalac, Foto: Ata images

Pop zvezda Nataša Bekvalac održala je spektakularni koncert na prvoj onlajn platformi u Srbiji i tom prilikom napravila mini-šou za sve njene fanove. Odevena u cvetno odelo, koje je za tu priliku specijalno sašiveno za nju, Bekvalčeva je otpevala svoje najveće hitove, ali u novim aranžmanima.

- Umorila sam se malo od tehnike. Nedostajali su mi ljudi i jedva sam čekala da pevam za svoje najmilije - rekla je pevačica, koja je koncert organizovala u bašti svog doma, gde je okupila nekoliko bliskih prijatelja, koji su sedeli ispred dekorisanog bazena. Kako je koncert odmicao, Nataša je bila sve opuštenija, a putem onlajn aplikacije su stizala pitanja na koja je pevačica davala zanimljive odgovore, a u jednom trenutku je rekla:

Nataša Bekvalac

Ata images

Nataša Bekvalac, Foto: Ata images

- Tražili su od mene da pričam neke smešne stvari, ali je možda bolje da ne počinjem, jer ću tek onda biti na crnoj listi. Plus, nisam popila nijednu čašu viskija, što je inače moja tradicija - nasmejala je Nata kako fanove, tako i njene prijatelje, a onda se prisetila jedinog nastupa koji je održala bez „doze“ viskija.

Koncert je počinjao oko 6 popodne, nisam mogla da drmnem viski, a bilo je i dece. Iskreno, dva najdosadnija sata u mom životu. Nadam se da se moji fanovi neće naljutiti - rekla je pevačica.

Regionalna muzička zvezda iznela je i mišljenje o svom pevanju, a prokomentarisala je i vokalne sposobnosti svojih sestara.

- Iskrena da budem, ja sam najlošija pevačica od nas tri. Kristina je mislila da će se baviti pevanjem, čak smo i na hor išle zajedno, ali eto, nije joj se dalo. Bogu hvala, sada je uspešna dizajnerka i stilistkinja - rekla je Nata i dodala da njena najstarija sestra Dragana takođe dobro peva.

- S druge strane, ja imam odličan bend, koji rastura, pa tako mogu da prodajem skupu priču i sebe kao vrhunsku pevačicu - rekla je Bekvalčeva i dobila aplauz od svojih prijatelja, dok su njeni fanovi oduševljeno komentarisali tu izjavu.
Nata je u jednočasovnom nastupu otpevala i pesmu Severine Kojić „Pogled ispod obrva“, ali i numeru Bebi Dol „Ja sam imala“, te istakla da su njih dve jedine žene čije pesme voli.

Nataša Bekvalac

Ata images

Nataša Bekvalac, Foto: Ata images

- Zaista postoje samo dve žene čije pesme volim, a to su Severina i Bebica. Moja prva pesma bila je inspirisana velikim hitom Bebi Dol „Brazil“ - rekla je Nataša Bekvalac, a u tom trenutku se pojavila Bebi Dol, koja je bila iznenađenje za Bekvalčevu.

- Nataša, ja želim da ti traješ. Možda sam bila gruba prema tebi kada si kao mala želela autogram od mene, ali sada, sa ove distance, sigurno me razumeš - rekla je Bebi, a nakon tog emotivnog momenta, zajedno su otpevale numeru „Brazil“.