Ana Kokić
Privatna arhiva
Ana Kokić

Privatna arhiva

Ana Kokić, Foto: Privatna arhiva

- Ništa nije slučajno. Možda nam se sve ovo dešava kako bismo shvatili da su najvrednije one stvari koje se novcem ne mogu kupiti - napominje Ana.

- Cenite slobodu, zdravlje, ljubav, prijateljstvo, prirodu, vazduh... Sve ono što se podrazumeva u stvari je razlog da svakodnevno budemo zahvalni na tome što to imamo i da malo više to cenimo - objašnjava pevačica.

Ana Kokić

Privatna arhiva

Ana Kokić, Foto: Privatna arhiva

Kada je Uskrs u pitanju, kaže, postoje stvari koje će joj ove godine faliti.

- Žao mi je što ga neću provesti sa svim dragim ljudima, ali teši me činjenica da su svi zdravi i da su dobro, a povoda za druženje i slavlja će biti. Meni je trenutno jedino važno da sam sa svojom porodicom, da smo svi na okupu, da smo dobro raspoloženi i da ni ove godine neće izostati takmičenje u kucanju jajima - kaže kroz smeh Ana za „Alo!“ i dodaje da su ćerke, predvođene njenim idejama, bile glavne u kreiranju uskršnjih jaja.

- Devojčice su preuzele tu obavezu jer uživaju u farbanju i ukrašavanju jaja. Ove godine nam je tema bila ovo što nam se dešava pa smo naslikale jaja sa maskama - kaže kreativna pevačica i dodaje da jedva čeka da se situacija oko koronavirusa smiri, kako bismo svi nastavili normalno da živimo.

Ana Kokić

privatna arhiva

Ana Kokić, Foto: privatna arhiva

- U svemu je najvažnija sposobnost da što pre prihvatimo novonastalu situaciju i prilagodimo se, jer jedino tako možemo brže i bolje da se organizujemo i lakše prebrodimo teške trenutke. Nas nije napustio optimizam. Zdravi smo, zajedno smo u svom domu, pravimo planove za budućnost i svakodnevno se bavimo raznim kreativnim stvarima - ističe Kokićeva i poručuje našim čitaocima da ostanu u svojim domovima.

- Svim vašim čitaocima želim da prvenstveno budu zdravi, što smo u ovoj situaciji shvatili da je zaista najvažnije. Da budu strpljivi, da ne gube veru u bolje sutra i da imaju razumevanja jedni za druge - kaže za kraj Ana Kokić, za „Alo!“.