Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- Reč je o pevačici koja je, pre skoro deset godina, uživala status jedne od najvećih nada domaće muzičke scene. Bila je prepoznatljivo lice sa TV ekrana, imala je pesme koje su se puštale u svim klubovima i na svim radio-stanicama, a mediji su skoro svakodnevno izveštavali o njenom ljubavnom životu budući da je bila u vezi sa poznatim i moćnim muškarcem - priča na početku razgovora za Alo izvor blizak pevačici i dodaje:

Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- Kada je izgubila muškarca kog je najviše volela, izgubila je i materijalu sigurnost koju joj je on pružao. Nakon njegove smrti nije joj bilo lako da se snađe u realnom životu i bilo joj je najvažnije da ponovo pronađe nekoga ko će paziti na nju. Tako je slučajno i upoznala čoveka koji će je uvesti u svet prostitucije - priča naš izvor i objašnjava: 

- Prvih nekoliko puta joj je bilo veoma teško kada je trebalo da se sretne s klijentima, ali se posle navikla. Bliskim ljudima je pričala da su je veoma zabavljale reakcije muškaraca koji su tek na vratima hotelske sobe shvatili da će noć provesti s jednom od najpopularnijih pevačica sa domaće estrade. Ali bilo je i onih koje takve stvari nisu impresionirale i koji su se prema prostitutkama ponašali surovo - priča naš izvor i objašnjava da joj je jedan takav klijent ostao u pamćenju.

- Reč je o policijskom inspektoru koji je visokopozicioniran i koji je sve do skoro bio aktivan u službi. Oni malo stariji će sigurno znati o kome je reč, budući da je često gostovao na televiziji i važio je za porodičnog čoveka i muškarca od autoriteta i poverenja. Međutim, istina je bila potpuno drugačija - priča naš izvor i dodaje:

- Sa njim je bila samo jednom jer se njihov susret završio onako kako ne treba. Prvi put je osetila strah kada je bila sa njim jer ju je gledao kao što zver gleda svoj plen. S*ks sa njim je bio divlji, vezao joj je ruke lisicama, govorio joj da je k*rva, a potom ju je tukao po zadnjici i po licu. Na kraju je, kao životinja, urinirao po njoj - priča naš izvor na kraju.

Komentari (4)

Rale

30.06.2020 09:35

Sta je ocekivala? Normalan covek. Zabio koliko moze i popisao se po njoj. Dobro je prosla. Znam neke koji nakon seksa traze da se useru po devojci. Tako da uvek ima gore.

Tanja

30.06.2020 22:32

@Rale - Koliko li vas mentola ovom zemljom hoda?! Mozda imas cerku, sestru, majku? Koristi mozak a ne...

Baba

30.06.2020 10:54

Jel se zna o kome je rec?

zagondzija

01.07.2020 01:22

Elma S.