Soraja Vučelić
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatovic

E-Stock/I.Dobričić

Ceca Ražnatovic, Foto: E-Stock/I.Dobričić

Za razliku od prethodnih godina, kada je na Crnogorsko primorje dolazila nekoliko dana pred nastup kako bi uživala i sunčala se, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je ovog puta stigla samo nekoliko sati ranije, a na aerodromu su je dočekali fanovi sa cvećem.

 

Pevačica je oduševila publiku u Crnoj Gori spektakularnim nastupom u najvećoj diskoteci na Primorju, a gotovo 5.000 fanova uglas pevalo je njene hitove. Ražnatovićeva je za ovaj nastup odabrala dekoltiranu kratku crnu haljinicu, dok je kosu vezala u rep.

 

Soraja Vučelić

E-Stock/I.Dobričić

Soraja Vučelić, Foto: E-Stock/I.Dobričić

Katarina Grujić, Cecina mlađa koleginica, došla je na njen nastup u pratnji sestre Bojane, dok je glavna atrakcija bila Soraja Vučelić, koja se u diskoteci pojavila sama.

Kada je ugledala fotografe na ulazu, Vučelićeva je rešila da se igra žmurke sa njima. Naime, Soraja nije želele da je fotografišu, pa se sakrila iza svoje skupocene torbe „iv san loran“, čija je cena tričavih 2.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (7)

saj

24.07.2018 07:35

nepismena soraja se krije..koga bre ona uopste zanima???

sava

24.07.2018 10:46

da se pristojno obukla ne bi je niko primetio od gomile napucanih klinki te večeri. Ličilo je dodelu porno oskara. avn awards.

Realna devojka

24.07.2018 12:34

Nikog ne zanima ni GDE JE SORAJA NI ŠTA PEVA CECA.......dobro su se nauživale i jedna i druga, dok pošten svet radi od jutra do mraka za neki dinar one do love dolaze na lak način, pa zato i mogu da priušte sebi da tako izgledaju da letuju gde hoće i rade šta hoće, PROSEČNE ŽENE PA I ŽENE SA FAKULTETSKOM DIPLOMOM NE MOGU SEBI TO DA PRIUŠTE I ŠTO BI IM SE JOŠ DODATNO DIVILI, na ovo mogu da se lože samo balavci i balavice koje pojma o životu nemaju!!!

Jo

24.07.2018 14:15

@Realna devojka - Kad te toliko kompleksi i frustracije tresu....promeni nesto u zivotu.....zavist je jadna emocija....ne budi jadan.....

ana

25.07.2018 10:10

@Realna devojka - bravo,k'o da sam ja pisala komentar,neka si im rekla,samo nema vajde od nasih komentara!

Sanja

24.07.2018 13:25

Sad ce Ana Korac da dobije od nje da i ona proseta istu torbicu.Ana poznata po tome da sakuplja mrvice posle Soraje.

Anka

26.07.2018 07:59

Ne krije se ona tamo,tamo živi,ko i većina naših kriminalaca.Mi pružamo njihovima sklonište,oni našima.I ko kaže da se mrzimo?