Šaban Šaulić
Screenshoot Youtube
Šaban Šaulić

Dejan Briza/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Juče se navršilo tačno šest meseci od tragične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život, što je bio povod da se njegovi najbliži okupe na Novom groblju, gde je on sahranjen.

Najpre su stigli Ilda i Mihajlo Šaulić, položili su cveće i zapalili sveće za spokoj duše. Potom je došla i Šaulićeva starija ćerka Sanela, koja je zbog pomena prekinula godišnji odmor, a odmah nakon nje i Robert Šaulić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bio je ovo prvi susret sve četvoro Šabanove dece, s obzirom na to da Ilda, Mihajlo i Sanela nisu u kontaktu s polubratom iz Zrenjanina.

Miki krvnični prebio Nadeždu, a sada kazao šta mislio o njenom slučaju sa Tomom!

AUTOR: Informer/J.I. DATUM I VREME: 17.08.2019. 18:50 Bruji cela Srbija o Nadeždinim batinama! Nadežda Biljić i Miki Đuričić, Foto: Alo! Miki Đuričić koji je bio diskvalifikovan iz rijalitija zbog prebijanja Nadežde Biljić štakom, oglasio se kada je čuo da je pevačica ponovo dobila batine. Nadežda Biljić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

 

Pola sata kasnije na groblje je stigao i Hasan Dudić sa svojom menadžerkom Natašom Gluhović, kao i Šaulićevi sestrići Šaban i Bećir. I oni su takođe doneli sveće i cveće, koje su položili na grob legendarnog pevača.

Šaban Šaulić, pomen, porodica

K. Lazarević/Alo!

Šaban Šaulić, pomen, porodica, Foto: K. Lazarević/Alo!

- I dalje mi je teško kao prvog dana, verujte da stalno plačem za mojim bratom. Sinoć nisam mogao oka sklopim jer mi je teško uvek kad dolazim ovde, a uglavnom svakog vikenda dolazim. U mom slučaju, vreme ne leči bol, kao što vidite - rekao nam je kroz suze Hasan.

Šaban Šaulić

Screenshoot Youtube

Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

Podsetimo, Šaban je 17. februara nastradao u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Bilefelda u Nemačkoj. Pri povratku sa nastupa, na automobil u kojem su bili pevač, njegov kum Slobodan Stojadinović i klavijaturista Mirsad Kerić velikom brzinom naletela su kola kojima je upravljao Turčin Alsin Levent pod dejstvom alkohola. Šaban je doživeo srčani udar i preminuo je u bolnici, dok je njegov klavijaturista bitku za život izgubio dan kasnije zbog teških povreda glave. Stojadinović se još uvek oporavlja.

BONUS VIDEO:

"SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinković izvređali dete, pogledajte kako je on reagovao!