Dalibor Andonov Gru
Screenshoot Instagram
Dalibor Andonov Gru

Youtube/IDJVideos.TV

Dalibor Andonov Gru, Foto: Youtube/IDJVideos.TV

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na Fejsbuku se pojavio snimak za koji se veruje da su poslednji trenuci poznatog srpskog repera sasvim slučajno zabeleženi kamerom!

Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

Vladimir Andonov Gru

printscreen

Vladimir Andonov Gru, Foto: printscreen

- Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

Dalibor Andnonov Gru

printscreen

Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

Prema njegovim rečima, Gru je bio odličan vozač.

Reperovo telo je nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odneli telo repera.

Dalibor Andonov Gru

Rajko Ristić/Alo!

Dalibor Andonov Gru, Foto: Rajko Ristić/Alo!