POSLEDNJI TRENUCI ŽIVOTA ZABELEŽENI KAMEROM! Pogledajte stravičan snimak Gruove pogibije! Kajt ga je razbio 5 puta u vodu, nije mu bilo spasa! (VIDEO)

Tragedija!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Youtube/IDJVideos.TV

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

STRADAO U NESREĆI! Poginuo reper Gru!

 

Na Fejsbuku se pojavio snimak za koji se veruje da su poslednji trenuci poznatog srpskog repera sasvim slučajno zabeleženi kamerom!

MUK I TIŠINA ISPRED REPEROVOG DOMA Prijatelji dolaze da izjave saučešće, Gruove supruge nema ni na vidiku! Pogledajte gde se nalazi!

Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

NIKO NE SME DA POZOVE UDOVICU! Nigor se pre 2 dana čuo sa Gruom, a ono o čemu su pričali će vam zariti nož u srce! Kao da su predosetili tragediju!

Vladimir Andonov Gru
Vladimir Andonov Gru, Foto: printscreen


GRUOVO TELO IZVUČENO NA OBALU U ČAMCU Prekrili ga platnom! Naš fotoreporter uslikao UZNEMIRUJUĆI DETALJ!

- Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

"NE MOŽEŠ DA DOŽIVIŠ NESREĆU A DA NE POGINEŠ" Slediće vam se krv u žilama kada čujete šta je Gru izgovorio pre dve nedelje! Kao da je predosetio!

Dalibor Andnonov Gru
Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

Prema njegovim rečima, Gru je bio odličan vozač.

BESANA NOĆ ZA BOGDANOVIĆA Prijatelj mu je tragično poginuo, a sutra ga čeka odlučujuća bitka! Bogdanova poruka ledi srce (FOTO)

Reperovo telo je nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odneli telo repera.

OBOJE SU U CRNINI! Ovo je poslednja zajednička fotografija Grua i njegove supruge! Jedan detalj kida dušu!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi