Olivera Katarina
E-stock/Kobra
Olivera Katarina

E-stock/Kobra

Olivera Katarina, Foto: E-stock/Kobra

Glumica i pevačica Olivera Katarina održala je koncert za pamćenje u „Kombank dvorani“, a emocije su je savladale čim je izašla na binu.

Umetnica se na pozornici pojavila u dugačkoj zelenoj haljini, a ubrzo je zaplakala od sreće.

- Beograde moj najmiliji. Opet ću dušu na dlan da ti stavim. Pevaću vam stare, zaboravljene pesme. Ovde sam da vam probudim sećanje na stara vremena i nadam se da ću u tome uspeti - rekla je Olivera, a zatim je otpevala pesmu „Ej, vi, magle“, što je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

Nakon toga su se nizali hitovi poput: „Sedim u jednom pariskom lokalu“, „Đelem, đelem“, „Alaj mi je večeras po volji“, „Verka kaluđerka“...

U publici su se mogli videti pevač Marinko Rokvić sa suprugom Slavicom, Oliverin sin, slikar Mane Šakić, folk pevačica Branka Sovrlić...

 

Komentari (3)

sve

12.05.2018 16:58

Viva la Olivera!

nada

12.05.2018 17:10

Koliko joj je Beograd dobro doneo pisala je i u raznim novinama i emisijama izjavljivala tako da su je SAMO emocije ponele ! Opet zivi pod kirijom u svojih 78 godina sin otisao iz zemlje a ona se muci da odrzi koncert u tim godinama i da prezivi !!!!!!!!!!! Da nije tuzno bilo bi smesno. Nezaboravan glas koji se nikada vise nece roditi !

Mare

13.05.2018 05:09

@nada - Olivera ima Nacionalnu penziju, koja sigurno nije tako mala, verujem da ne zivi u nekom luksuzu, ali sigurno ne prezivljava...i narod je nije zaboravio ! Ona je ziva legenda bila i ostala!