Severina i Igor
Instagram / severina
Severina i Igor

Instagram/severina

Foto: Instagram/severina

Šuškanja o kraju braka između Severine i Igora Kojića sve su glasnija, pogotovo nakon pisanja domaćih medija koji su preneli kako on moli pevačicu da ostane s njim, ali da ona nema sluha na takve molbe.

Igor se nakon pomenutih natpisa prvi put oglasio na svom profilu na Instagramu, gde je objavio fotografiju sa psom Đurom, a u storijima i nekoliko videa u kojima ga mazi. Od Severine, međutim, ni traga, ni glasa na njegovom profilu. Za fotografiju od nje nije dobio ni lajk.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Jul 27, 2020 at 10:13am PDT

Supružnici se zasad nisu javno oglasili o navodnoj krizi, iako je ona navodno već kontaktirala svog advokata kako bi privela celu priču kraju, a ona i Igor tek ponekad komuniciraju telefonski.

Igor je navodno moli da ostane s njim i još razmisli o razvodu, ali čini se da je Severina donela odluku i teško će je nešto promeniti. Navodno je Igor pre mesec dana želeo da otputuje kod nje u Zagreb kako bi razgovarali, ali ona je to odbila.

Izvori domaćeg tabloida tvrde kako u njihovom braku zapravo ne postoji samo jedan problem, već više njih, no zasigurno je jedan od najvećih svađa do koje je došlo za vreme karantina zbog koronavirusa u Beogradu. I to svađa između njih dvoje, ali i Severine i Igorovih roditelja, Dragana i Olje Kojić.

Pogledatje i:

 

Komentari (2)

ja

28.07.2020 16:07

naviklo to da se samo udaje i razvodi

sasa

29.07.2020 09:12

Tata na zunduranje zaradio pare.