NJIH JE NUDIO KLIJENTIMA Pogledajte perverzni KATALOG MAKROA Mihajla i to sa CENAMA devojaka! (FOTO 18+)

Ne zna se koja bolje izgleda...

Mihajlo Maksimović
Foto: Alo!

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu, poseduje katalog sa fotografijama prostitutki. Dajemo vam mogućnost da zavirite u njega!

Maksimović je nedavno uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a tereti se za organizovanje lanca prostitucije.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, osim Maksimovića, iza rešetaka se našao i njegov saučesnik Dušan Milenković, a policija je od njih zaplenila laptopove i spiskove s imenima devojaka koje su uveli u svet prostitucije, među kojima su i poznate srpske pevačice, voditeljke i starlete.

Stroga tajnost

"Maksimović se ozbiljno posvetio biznisu od kojeg je zarađivao milione. Devojke je vodio kod fitnes trenera sa kojim je sarađivao, neke je terao i da se podvrgnu plastičnim operacijama, uglavnom grudi i usana. Potom ih je slikao i pravio kataloge s profesionalnim fotografijama kako bi klijenti sa dubljim džepom izabrali devojku za seks. Naime, prostitutke su na slikama bile obučene samo u skupoceni donji veš i u izazovnim pozama, a na muškarcima je bilo samo da pokažu prstom koja od njih im se sviđa", priča naš sagovornik.

Prostitutka, seks, prostitucija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kako dodaje, mušterije su od poznatog srpskog makroa dame lakog morala iznajmljivali po satu.

"Klijenti su bez problema izdvajali od 300 do 400 evra kako bi proveli sat vremena sa prostitutkom. Seks-sastanci su se dogovarali u strogoj tajnosti, a diskrecija je bila zagarantovana. To i ne čudi jer je uglavnom bila reč o bogatoj klijenteli, među kojima su i poznati sportisti, fudbaleri i političari. Međutim, klijenti ipak strahuju da bi njihova imena mogla da isplivaju u javnost i na taj način obrukaju porodicu", kaže izvor Srpskog telegrafa.

Vodio evidenciju

Maksimović je vodio računa o devojkama koje je podvodio, a u evidenciju je beležio čak i podatke o tome kad koja od njih ima menstruaciju.

"Ništa nije prepuštao slučaju. Gledao je samo kako što više da zaradi, ali i da oko sebe okupi samo prostitutke koje bi mu dovele što veći broj klijenata. On je otišao toliko daleko da je pravio beleške o svakoj devojci, pa čak i kad su bolesne ili imaju neki drugi problem zbog čega nisu bile sposobne da rade", dodaje naš sagovornik.

Zavirite u katalog devojaka koje se bave prostitucijom:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi