Tijana Ajfon
Alo.rs
Tijana Ajfon

Dnevni avaz

Tijana Ajfon, Foto: Dnevni avaz

Video je nastao nakon hapšenja ljudi na "privatnoj žurki" na kojoj su se odvijale masovne orgije.

Prema nezvaničnim informacijama organizator ovog skupa bila je upravo poznata starleta Tijana Ajfon koja je ilegalno ušla u BiH.

Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

Prema saznanjima Srne, uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Tijana Ajfon u zatvoru

Alo!/ilustracija

Tijana Ajfon u zatvoru, Foto: Alo

Sve navedene osobe se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svjedoka, a osumnjičeni su za krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

 

 

Komentari (3)

Kostadin

29.05.2020 07:51

Sirota devojka nosi pocepane farmerke a ovi je maltretiraju i hapse.

lili

29.05.2020 18:10

Nije mi čudno što takvih devojaka ima sve više, na žalost...Tužno je to što se ovakvi, i njoj slični eksponiraju po medijima..pa šta ta naša omladina da nauči pametno? Naročito "pink"...dno dna...