Elena Karić
Instagram
Elena Karić

Instagram

Elena Karić, Foto: Instagram
Elena Karić

Rajko Ristić/Alo!

Elena Karić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, glavni razlog razvoda bila je činjenica da je Elena načisto „zastranila“, a da njen suprug to više nije mogao da podnese. Naime, ona je u poslednjih nekoliko godina odlučila da se bavi raznim ritualima u kojima želi da se „sjedini“ sa prirodom. U početku je sve delovalo kao hir, međutim, Jugoslav je kasnije shvatio da je to postala ozbiljna opsesija, te da je njegova supruga krenula nekim čudnim putem.

Iako se lavovski borio da izdrži i ostane u braku sa Elenom, ne želeći da liši njihovu decu zajedništva, Jugoslav to nije uspeo. Razgovarao je sa suprugom, predočio joj kako se oseća, a onda joj rekao da želi razvod.

Kako izgleda velelepna kuća u kojoj Elena trenutno živi sama pogledajte u galeriji.

Promenio ju je boravak u Peruu Elena je pre nekoliko godina bila u Peruu na spiritualnom putovanju, a nakon toga, po povratku u Srbiju, dizajnerka je nastavila sa neobičnim ritualima koje je izvodila na Kosmaju. Često se moglo pročitati da su njene komšije šokirane onim što je Karamanova radila, a ona je jednom prilikom ispričala kako je njena baka Peruanka, te da je njoj civilizacija Inka izuzetno bliska, kao i sve ono što su oni radili. - Kada je stigao na Kosmaj, Jugoslav se šokirao! U njihovoj luksuznoj kući nije bilo struje, a Elena je sedela u mraku. Kada je pitao zbog čega ne uključi makar u jednom delu kuće neku od sijalica, ona je rekla da nemaju struju jer ona nije plaćala račune. On se užasno iznervirao i šokirao kada je na stolu dnevne sobe ugledao gomilu neplaćenih računa. Elena mu je saopštila da njoj to ništa ne predstavlja i da ona može da živi i bez struje u kući - rekao je izvor „Alo!“ blizak paru.

- Jugoslav je, naravno, uzeo sve te račune i odneo ih, ali i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova supruga postala toliko sebična - kaže naš izvor.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (8)

mira

09.01.2021 18:59

ELENA TOTALNO ODLEPILA!!!! NJOJ HITNO TREBA PSIHIJATAR!!! PARE COVEKA POLUDE!!!!

marko

09.01.2021 19:51

Ma bre ozenio kamenjarku obicnu sektasicu bolesnu zenu sad sedi u u mraku zajedno sa ostalim članovima porodice i ro ako te kamenjarka primi

zuzu

10.01.2021 10:24

@marko - Pod hitno da se sms skupi novac da joj se plate svi dugovi i da dobije platu kao da radi u telekomu a mozda moze i nacionalna penzija. inace stanovnici beograda nece moci da spavaju od brige ,

Kata

10.01.2021 01:14

Moze zajedno sa gdjom Djokovic da otvori seanse.....obje su pukle.

Pedja

10.01.2021 07:28

3 000 000 eura? Za te pare mize da se kupi pola Kosmaja.Kako se bacate sa ciframa???

pouzdan izvor

10.01.2021 08:01

Za razvod braka nije kriva Eelena i njen spiritualni nacin zivota. Da ne zive vise u braku oni to kriju u javnosti . Isto tako Jugoslav krije od javnosti da je vec duze vreme u emotivnoj vezi sa izvesnom Marijanom sa Banovog Brda.

dodeliti joj tudju negu

10.01.2021 15:53

ona nikad nije plaćala račune i ostalo i ne zna kako i gde se to radi a bez struje zna da živi.

Novi Sad

12.01.2021 09:04

Kuca nista posebno,deluje jako depresivno. Kuca nevredi ni deo tog novca ili neko laze ili joj jelena poklonila te pare.