Ceca Ražnatović
E-stock/Strahinja Kostic
Ceca Ražnatović

E-stock/Strahinja Kostic

Foto: E-stock/Strahinja Kostic

PROČITAJTE JOŠ:

 

* Ceca i Arkan su se upoznali 1994. godine

* Ražnatovićeva je pre vile na Dedinju živela na Banovom brdu

* Ceca je u braku sa Araknom dobila dvoje dece: Veljka i Anastasiju

Davne 1993. godine iza sebe je imala objavljenih pet albuma, a balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko meseci živela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru. Kako saznaje "Blic", stan koji je Ceca kupila u Beogradu pre svog punoletstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živela.

Davne 1990. godine sa prodatih 350.000 primeraka albuma "Pustite me da ga vidim", a godinu dana kasnije izlazi album "Babaroga" koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom. Tog momenta počela je da renovira stan i dok je to trajalo živela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali ne kao podstanar već kao gost. Faktički to je bio prvi stan u kom je Ceca boravila, dok je već uveliko bila zvezda na prostoru čitavog Balkana.

 

Ceca Ražnatović, zgrada

Google maps

Foto: Google maps

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom Brdu i tu je živela do udaje. Upoznaje Željka Ražnatovića Arkana 1994.godine i započinju zajednički život u Diplomatskom naselju sve do 1997. godine dok kuća u ulici Ljutice Bogdana nije bila završena. Kada smo posetili stambenu zgradu u srcu Vračara, saznali smo da se komšije i dalje sećaju kada je, tada mlada, zvezda živela u ovoj višespratnici.

"Jao dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo", kaže jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica.

Ceca Ražnatović

E stock

Foto: E stock

Mlađe generacije, koje žive u ovoj zgradi, ne sećaju se perioda kada se u nju doselila Ceca, ali su od starosedelaca čuli za tu priču. Mnogi su čak mislili da je to samo mit.

"Kada je snimila "Kukavica" i "Šta je to u tvojim venama" ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu. To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakim danom stizalo ovde u Kalenićevoj. Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu", priča gospođa koja je Ceci bila komšinica.

Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo/Printscreen

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo/Printscreen

 

BONUS VIDEO:

Sestra Miljane Kulić ulazi u Zadrugu 3?

 

Svi znate kako je Ceca izgledala kao tinejdžerka, ali OVU sliku nikada niste videli! Skrivana je GODINAMA! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 14.08.2019. 17:48 Najstarija slika folk dive! Ceca Ražnatović, Foto: Alo/Rajko Ristić Svima je dobro poznato da je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović svoju muzičku karijeru započela kao devojčurak, te je svoj prvi album "Cvetak zanovektak "izdala kada je imala samo 15 godina.