Brena, Boba,
Dejan Briza/Alo!
Brena, Boba,

Dejan Briza/Alo!

Brena, Boba, , Foto: Dejan Briza/Alo!

Lepa Brena se jednom prilikom prisetila kako je izgledalo kada je prvi put upoznala svoju najveću ljubav.

PROČITAJTE I:

 

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas - objasnila je Lepa Brena u jednom od intervjua.

Slobodan Boba Živojinović se uvek s osmehom na licu i očima punim sjaja priseća tog susreta i zaljubljenosti koju je osećao, prenosi "Blic".

Brena i Boba

Rajko Ristić/Alo!

Brena i Boba, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: „Gde si ti svih ovih godina?” To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video - ispričao je bivši teniski šampion.

Lepa Brena je zatim u dokumentarcu “Lepa Brena- Godine Slatkog greha” otkrila smešnu situaciju i priznala da je umalo polomila ruku nekadašnjem teniseru i to na jednom od prvih sastanaka.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Dogovorili smo se da se nađemo u Novom Sadu. Ja sam krenula na mesto susreta, stojim na semaforu i vidim njega s druge strane kako čeka i širi ruke. Zamišljam kako mu trčim u zagrljaj, skačem, vrtimo se tako kao na filmu, samo usporeno. I ja se stvarno zaletim ka njemu, skočim mu u zagrljaj, ali mi padnemo i Boba povredi ruku - prisetila se pevačica.

Lepa Brena

Nenad Vujanović/Alo!

Lepa Brena , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!