Severina i Igor Kojić
Instagram/severina
Severina i Igor Kojić

Instagram/severina

Severina i Igor Kojić, Foto: Instagram/severina

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

- Jovana i Željko Joksmiović bili su pozvani da dođu na slavu kod Kebe sa njihovim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem. Oni su bili na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je haos. Zapretila je da će izvređati voditeljku u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom Jovana u svojoj emisiji jednoj novinarki postavila pitanja o Severini kao majci. Jovana je profesionalno radila svoj posao, ali Severina se našla uvređena i niko nije mogao da joj dokaže da voditeljka nije imala zlu nameru - otkriva izvor i dodaje da je Keba ispao kolateralna šteta.

Severina i Igor

instagram

Severina i Igor, Foto: instagram

- Keba je odmah pozvao Baneta i zamolio ga da ne dovodi Joksimoviće. Našao se u nebranom grožđu, ali morao je da stane na snajkinu stranu. I pored toga, Severina nije bila zadovoljna. Pokupila je svoje stvari i vratila se u Zagreb. Međutim, obećala je da će doći na koncert, ali ispalila Kebu - kažeizvor, prema čijim navodima je Severina trebala da otpeva pesmu "Virujen u te" i "Ja samo pjevam, ja samo sviram", a potom i nekoliko numera u duetu sa svekrom, a da niko nije računao na njen izostanak, govori i to šro je na vratima garderobe pisalo "Severina"!

Severina i Igor

Screenshoot Instagram

Severina i Igor, Foto: Screenshoot Instagram

- Seve je trebalo da nastupi kao prva gošća, nakon što Keba izvede 27. numeru. Bukvalno do tog trenutka niko nije znao da neće doći, jer ona najavila da će stići baš pred nastup. Tu je bio i suprug Igor, koji ju je čekao, a ona mu je tek oko 22 sata javila da ne dolazi. Bio je šokiran i on, i Keba, i organizatori. Pored toga što je povredila celu porodicu, ona se ponela krajnje neprofesionalno jer je ovo prvi put da neko nekoga ispali za koncert. Usledio je afterparti, na kom su se okupili brojni gosti kako bi proslavili uspeh. Čak je jedna rođaka Kojića u jednom momentu prokomentarisala naglas: "Igoru je jedan brak ko nijedan"- kaže sagovornik i zaključuje da je Severina očigledno ovim postupkom poslala Igoru signal da je njihov brak gotov.

Jovana i Željko Joksimović slave rođendan ćerkama

Dejan Briza/Alo!

Jovana i Željko Joksimović slave rođendan ćerkama, Foto: Dejan Briza/Alo!

- I ranije su imali nesuglasice, ali je Severina poštovala Igorovu porodicu, međutim, sada je skoro izvesno da je kraj i da je ona zapravo tražila povod da okonča brak. A da Kebi nije bilo lako, pokazuje to što je na koncertu zaplakao. Sudeći po razvoju događaja, teško da su to bile suze radosnice.

Severinin menadžer Tomislav Petrović nije se javljao na telefon, kao ni Jovana Joksimović.

Komentari (7)

Rile

06.12.2018 07:35

Žena lakog morala i katolkinja određuje i ucenjuje domaćina ko će mu biti na slavi. Sramota za domaćina a od nje se ništa bolje nije ni očekivalo. Treba joj zabraniti ulau u ovu zemlju.

vlajko

06.12.2018 08:27

Mnogo ste besni,deco.Pitace vas starost gde je bila mladost.

MRMOT SVE ZNA

06.12.2018 08:30

ova voditeljaka joksimovička je toliko besna i neprijatna daleko joj kuca nevezano za severinu

JOANIKIJE

06.12.2018 09:47

Pa i red je bio dugo su izdrzali zajedno

Pa

06.12.2018 09:53

....svi smo znali da njihova "idila" nece trajati dugo, cudi me da su i ovoliko izdrzali, ali kao i uvek, napad je najbolja odbrana sto se nje tice....

ana

06.12.2018 11:43

seve je upravu i podrzavamo je ,zena i majka je ok. agospodja joksimovic je umisljena i treba da ne zabada nos u tudje zivote.Seve je DAMA za nju.

dva u jedan

06.12.2018 19:29

@ana - pa voditeljki je to posao a ova je ocito jedna OTROV od zene. Jadan onaj u cijoj je kuci.Nikad se ona nigde skrasiti nce. Bice pornica svi ce jei ostaviti ne moze to da se trpi a sa godinama svim zivci stradaju i sve je manje tolerancije. Ujna pa jos zmija sta ces vise.