Dušan Svilar
Printscreen Youtube
Dušan Svilar

Printscreen Youtube

Dušan Svilar, Foto: Printscreen Youtube

Pobednik "Zvezda Granda" 2007. godine, Dušan Svilar, po mišljenju mnogih mogao je da postane naslednik legendarnog Zdravka Čolića.

Ipak, njegovi planovi bili su drugačiji.

Dušan se gnušao skandala na estradi i da je isticao da se slabo snalazi u estradnim vodama u prilikama koje se brzo menjaju.

"Ne razumem potrebu čitalalaca da ih zanim nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja kao neko koga vole da slušaju kako peva moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kad se kamere ugase. Nikoga ne osuđujem što pristaje na takve novine i što pravi kompromise, ali ja ne želim jer mi ne prijaju takve stvari. Da budem popularan po svaku cenu to nije moj cilj", rekao je Svilar u jednom intervju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D U Š A N S V I L A R (@dusan_svilar_official)

Kasnije se Dušan odlučio na promenu, pa se oprobao kao glumac i u Pozorištu na Terazijama dobio angažman. On tu igrao naslovnu ulogu u komadu “Fantom iz opere”.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D U Š A N S V I L A R (@dusan_svilar_official)

Svilar je sa velikim žarom odigrao svoju ulogu i dobio odlične kritike, što mu veoma znači budući da namerava da se glumom bavi u nastavku svoje karijere.

"Na fakultetu muzičke umetnosti na smeru solo pevanja koji sam pohađao, dve godine smo imali glumu i scenski pokret, tako da meni nije nepoznanica biti na pozorišnoj sceni i bio sam spreman na neki način da se pokažem", rekao je on tada.

pročitajte još

Komentari (1)

Koko

20.03.2021 13:00

Bravo! Tako treba. Divan momak. Kulturan, pametan, lep i zdravorazumski razmišlja. Završio fakultet i hoće da se bavi onime što je završio. PS. Krajnje je vreme da nečiji uspeh ne treba da se meri učešćem u rijalitiju ili iznošenjem privatnosti na oglasnu tablu. Dušan je primer da može i drugačije. Pre svega kulturno!