Seka Aleksić
Instagram/printscreen
Seka Aleksić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Jedna od najpopularnijih pevačica na BalkanuSeka Aleksić živi potpuno drugačije od svih naših zvezda. Ona nije htela da živi u Beogradu, već u Pazovi gde ima velelepnu kuću. Ali, svi se pitaju šta se krije iza svega?

- Kada sam se doselila u Pazovu, neki su me ismevali da sam napravila kuću u kukuruzu. Tačno je, mene okružuje kukuruz, sa dve strane. Ja živim u njivama, ali sam srećna zbog toga. Daleko sam i od centra Pazove. Ne veže me ništa za Beograd, brzo dođem ako treba. Verujte mi - tu slobodu, mir, žubor vode ne bih menjala ni za šta na svetu - rekla je Seka Aleksićla u intervjuu u emisiji "Kec na jedanaest".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Oct 30, 2020 at 2:41am PDT

Ona je ispričala i da uglavnom radi u svom raskošnom garderoberu jer je to, kako je rekla, najmirniji deo kuće.

Istakla je i da je komšije viđaju u drugačijem izdanju od onog u kojem se pojavljuje na televiziji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Oct 14, 2020 at 11:28pm PDT

- U Pazovi izađem bukvalno čupava iz kuće, u širokoj haljini, možda i flekavoj od dečije hrane - pričala je o svojoj spontanosti.

BONUS VIDEO:

A, Seka Aleksić na svom Instagramu često pokazuje kako izgleda njen luksuzni dom daleko od gradske vreve, a dvorište je njena oaza mira i mesto u komeprovodi najviše vremena.

Seka u jednom delu dvorišta napravila i svoju baštu, gde gaji organske proizvode i na taj način se maksimalno zdravo hrani.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Sep 11, 2020 at 9:04am PDT

Dvorište je svo u ogromnim palmama i zelenilu, ljuljaške su svuda za opuštanje, kao i ležaljke, dok je bazen smešten na samom centru.

Podsetimo, pevačica je uvek pričala da želi da se skloni od gradske gužve i haosa, stoga i ne čudi što je mir pronasla u zelenilu van prestonice.

PROČITAJTE JOŠ: