Sanja Maletić
Printscreen Instagram
Sanja Maletić

Printscreen Instagram

Sanja Maletić, Foto: Printscreen Instagram

U toku jučerašnjeg dana osvanula je vest o saobraćajki koju je preživela folk pevačica Sanja Maletić u samoj završnici 2018. godine, pri povratku sa jednog nastupa, pri čemu je zadobila teže povrede.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, ovo nije prvi put da Maletićeva završi u medijima zbog nimalo prijatnog povoda, te je tako pre nekoliko godina javnost uzdrmala njena navodna afera sa jednim čuvenim biznismenom.

Naime, svi mediji su brujali o ovoj navodnoj aferi, što je Sanja uporno demantovala, te je na kraju i biznismen istakao da nema potrebe za svakojakim pričama jer su samo "flertovali".

Iako je ovo izazvalo određene turbulencije u pevačicinom braku, njih dvoje su prešli preko svega, a trenutno daju sve od sebe da se ostvare kao roditelji, te je zbog toga Maletićeva u procesu vantelesne oplodnje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dobro jutro....ko kuva kafu?

A post shared by Sanja Maletic official (@sanja_maletic_official) on Jun 2, 2018 at 12:41am PDT

U jednom intervjuu, folkerka je otvoreno priznala da su ona i njen suprug i ranije imali određene krize u braku.

"Pre desetak godina imali smo veliku bračnu krizu, ali smo uspeli da se izborimo s tim. Čak ni naši roditelji nisu znali da smo u problemu. Bilo je i više sitnih, bezazlenih kriza. Svako ko je u braku ili je bio u braku, zna da je to normalno. U našem braku kad naiđe kriza, kad nagomilani problemi prsnu kao balon, mi se primirimo, jedan period odćutimo da se strasti smire. A, onda lepo sednemo, razgovaramo, sve objasnimo i postavimo na svoje mesto. Ljubav i brak s vremena na vreme treba revitalizovati, a mi to umemo", rekla je tada Sanja za medije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sanja Maletic official (@sanja_maletic_official) on Nov 20, 2018 at 12:27pm PST