Goca Tržan
Foto: Instagram/printscreen
Goca Tržan

Foto: Instagram/printscreen

Goca Tržan, Foto: Foto: Instagram/printscreen

Pevačica Goca Tržan već nekoliko godina pokušava da dobije dete sa suprgom Rašom putem vantelesne oplodnje, a iako dosadašnji pokušaji nisu uspeli, oni ne odustaju.

Ona je u jednoj emisiji otkrila kako ta borba izgleda, da li oseća strah, kako se nosi sa neuspelim pokušajima, ali i šta joj najteže pada.

- Nisam se bojala, zato što su protokoli izuzetno strogi, na kliniku nije mogao da uđe niko osim trudnica sa maskama. Teško padne kad radiš stimulacije, što otičeš, što te hormoni čine nadutom, nisam imala psihičkih problema, ali ti najteže padne kad shvatiš da se ništa nije zakačilo - rekla je iskreno pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- S obzirom na to da ogroman broj mladih parova ima problem, mislim da je dobro da se država pozabavi time, ako želi da poboljša natalitet - izjavila je Goca, a onda i poslala jasnu poruku.

- Svim parovima bih poručila da se smeju što više, da vode ljubav što više, da uživaju jedno u drugom. Ja znam da je teško i znam koliko očekivanja imate i da je stresno, ali probajte da se nasmejete, svakako će biti ono što biti mora. Da li se vi nervirali ili ne. Trudite se da se ne udaljavate od svog partnera, budite podrška jedno drugome. Muškarci, budite podrška svojim ženama. Podržite svoje žene. A na kraju krajeva, ako ne ide nikako, ako ništa ne pomaže, usvojite dete. Mislim da bi država i time trebalo da se pozabavi - završila je pevačica ovu temu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ