Severina i Igor Kojić
Instagram/severina
Severina i Igor

Screenshoot Instagram

Severina i Igor, Foto: Screenshoot Instagram

Pop pevačica Severina Kojić je pre dve nedelje izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je pripao njenom bivšem partneru Milanu

Popoviću. Međutim, pevačica je odlučna u nameri da se, uz podršku supruga Igora Kojića, izbori da njen sin ponovo bude uz nju.

Osim Igora, Severini veliku podršku i vetar u leđa daju i svekar Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, u čijem domu hrvatska pevačica boravi kada god je u Beogradu.

Ekipa „Alo!“ posetila je luksuzno naselje u kojem živi popularni folker, a njihove komšije otkrile su kako se ponaša pop diva kada dođe u
posetu svekru, ali i šta misle o teškoj situaciju u kojoj se sada našla.

Severina: Zahvalna sam jer sam osetila molitve svih ljudi!

Pevačica se obratila svojim fanovima i ljudima koji su je podržali u ovim teškim danima i poručila im da će na koncertu u Zagrebu pevati samo o ljubavi.

- Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju „o čemu se tu radi“. Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi pružili podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori i hvala Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji - napisala je Severina pred koncert u zagrebačkoj „Areni“.

 

- Viđala sam je nekoliko puta kako se šeta sa sinčićem po Bežanijskoj kosi, tu u blizini Kebine kuće. Potpuno me je oborila s nogu. Bila je prirodna, nasmejana i videlo se da je srećna sa sinom.

- Trčkarala je s Aleksandrom po travi, jurili su loptu, bilo je divno gledati takvu porodičnu idilu. On se sve vreme smejao i još mi ne ulazi u glavu kako je njen bivši partner mogao da joj ga uzme. Ja sam i majka i baka i znam da je detetu mesto kraj majke - rekla je Kebina komšinica i dodala:

- Svaki put kad sam je videla je zračila, tako da je moje mišljenje o toj ženi predivno, a njen svekar Keba je divan čovek. Čula sam od drugarice koja živi baš blizu njega da se hvalio kako ga Severinin sin zove dekom i da je zbog toga presrećan - otkrila je ona za
„Alo!“.

Lepe reči za hrvatsku pop pevačicu imala je još jedna Kojićeva komšinica, koja nije želela da se fotografiše.

Severina Kojić

Alo!/Rajko Ristić

Severina Kojić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Pratila sam Severininu karijeru od kada je počela da se bavi muzikom, a kada sam videla da se udala za malog Kebu, oduševila me je. Tada sam videla da ona nema nikakve predrasude i da njihova ljubav ne zna za ograničenja. Videla sam je samo jednom u našem kraju i odmah sam tražila autogram. Nisam kod sebe imala mobilni da se slikamo, ali sam bila veoma uzbuđena. Bila je ljubazna, sve vreme se smeškala i vidi se da joj je bilo drago što je mi prihvatamo. Na kraju što su joj uzeli sina, odmah se rasplačem - ispričala je folkerova komšinica.

Igor Kojić, Severina Kojić

Alo/Rajko Ristić

Igor Kojić, Severina Kojić, Foto: Alo/Rajko Ristić

Dok ju je većina Kebinih komšija lepo prihvatila, neki smatraju da je Severina zaslužila to što joj se desilo.

- Ja jesam majka i mnogi će me mrzeti zbog ovoga, ali mislim da je sve tako trebalo da bude. Ako grešim, a to će se uskoro videti, Severina će biti ponovo sa sinom. Mislim da sam je videla nekoliko puta ispred Kebine kuće, izlazila je iz automobila, ali to je bilo samo na blic - rekla je jedna starija gospođa.