PUNO KOŠTA Poznata pevačica pazarila u fri-šopu i umalo zakasnila na let! (FOTO)

Haos na aerodoromu!

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: M.Jošida

Pevačici Dari Bubamari malo je falilo da se ne ukrca na avion za Beograd i nakon nastupa ostane u Cirihu, i to zbog šopinga!

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: M.Jošida

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Dara je pred let za Beograd rešila da se počasti, te je u fri-šopu pazarila novi par „versače“ naočara. Ali u tome ne bi bilo ništa čudno da pevačica zbog toga umalo nije zakasnila na avion i naterala ostale putnike da je čekaju!

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: M.Jošida

- Dara se šetala po radnjama na aerodromu u nameri da ubije vreme do poletanja aviona. Ali, kako to obično biva, brzo se zanela i zaboravila gde je - priča naš izvor koji se našao u istom avionu kao i pevačica.

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: M.Jošida

- Prvo je obišla sve radnje sa kozmetikom, a potom se prebacila na one s naočarima. Dugo se zadržala u „Versaće“ radnji i u njoj je probala skoro svaki par naočara. A i kada je našla ono što joj odgovara, Dara je samo nastavila da šopinguje, iako su u tom trenutku počeli da pozivaju putnike za njen let - priča naš izvor i objašnjava da se pevačica na to nije obazirala.

- Kada su se svi putnici ukrcali, od nje nije bilo ni traga ni glasa. U jednom trenutku putnici su počeli da se bune i baš kada je situacija pretila da postanje neprijatna, Dara je ušla u avion. Poslednja se ukrcala na let! Uletela je zadihana sa nekoliko kesa u ruci, jedva je stigla da plati sve što je pokupovala i nije se obazirala na to što je kasnila, niti što je ostale putnike naterala da je čekaju - rekao je naš izvor.

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: M.Jošida

Inače, nakon sletanja na beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ pevačica se pohvalila novim naočarima. Budući da je sama teglila kofere do automobila, očigledno je da Dara više nema muškarca pored sebe koji bi to umesto nje uradio. No, da joj fizički rad ne pada teško, dokazala je kada je u gepek automobila sama ubacila kofer i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Povezane vesti

 • Korisnik: wolfbgd
  18/02/2020 - 18:50
  Andersenove bajke. Avion cekao daru. izmislite nesto makar u rangu sa bajkama.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi