Katarina Živković
Nenad Vujanović/Alo!
Katarina Živković

Privatna arhiva

Katarina Živković, Foto: Privatna arhiva

I dok bi nekim drugim devojkama to možda smetalo, pevačica je za „Alo!“ istakla da bi joj muško društvo brzo dosadilo.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Svi me pitaju kako je moguće da sam na odmor otišla sa ženama, ali ja u tome ne vidim nikakav problem. Meni je bilo mnogo lepo i zaista sam uživala. Slagala bih kada bih rekla da mi je falio neki muškarac. Destinacija poput Maldiva nikako nije za parove, pogotovo ako planiraju da ostanu duže. Da sam na odmor otišla s nekim muškarcem, osećam da bismo se ubili od dosade posle nekoliko dana. Ovako nisam imala taj problem i sve vreme mi je bilo zanimljivo. Mnogi prijatelji su mi ispričali da su se s romantičnih putovanja s partnerima vraćali posvađani i da nedeljama nisu razgovarali - kaže Kaća kroz smeh i objašnjava zbog čega je morala da angažuje turiste da je fotografišu.

- U prvih nekoliko dana su me fotografisale drugarice, ali kako to obično biva, brzo sam im dosadila. Morala sam da se snađem i da nađem žrtve koje će to obaviti umesto njih. Imala sam običaj da šetam po plaži i molim turiste da me fotografišu - priča Kaća i objašnjava da nije uvek dobijala fotografije kakve je htela.

Katarina Živković

Privatna arhiva

Katarina Živković, Foto: Privatna arhiva

- Na početku sam bila skromna i tražila sam od njih da me fotografišu samo jednom. Međutim, dešavalo se da mi se ne sviđa kako sam ispala i onda sam ljude maltretirala da ponove, sve dok ne dobijemo fotografiju kojom smo zadovoljna. Nisu se preterano bunili, a te fotografije su mi najdraže - priča Živkovićeva, koja smatra da je poželjno odmoriti od muškaraca.

- Sve moje drugarice su lepotice i moram priznati da mi to ne smeta. Ne bunim se. Okružena sam lepim, duhovitim i zanimljivim devojkama, a ruku na srce, ponekad je dobro i poželjno skloniti se i odmoriti od muškaraca - kaže lepa Katarina koju ljubomorne koleginice nikada nisu zanimale.

Poznata pevačica zgrnula lovu na proslavi, držala šuške u vrednosti od 5.000 evra!

AUTOR: Informer/J.I. DATUM I VREME: 19.11.2019. 19:25 Oparila se! Aleksandra Mladenović, Foto: printscreen Popularna pevačica zapevala je na proslavi rođendana, a da je napravila fenomenalnu atmosferu govori i to što je zaradila bakiš od oko 5.000 evra. "DA SU TOLIKE ZVEZDE NE BI MENE PLJUVALI"! Katarina Grujić oštro odgovorila na prozivke i ogovaranja svojih kolega!

 

- Sujeta postoji svuda, ne samo na estradi već u svakodnevnom u životu i u svakom poslu. Slagala bih kada bih rekla da se nisam susretala sa sujetom u svojoj profesiji, ali nikada nisam dozvolila da me to odvede korak unazad i nikada na sujetu drugih ljudi nisam gledala kao na nešto što bi uticalo na mene. Jednostavno nisam taj tip osobe koji se zamara time ko šta o meni misli ili priča. Zadovoljna sam svojim životom, dajem sve od sebe kada je o mojoj karijeri reč i to je sve na čemu mi je fokus. Uopšte me ne zanima da li mi neko želi loše, jednostavno gledam svoja posla i to bi bio moj dobronamerni savet svim kolegama, koleginicama i ljudima. Radite šta vam se radi i gledajte samo u svoje dvorište - zaključuje Katarina za „Alo!“.

BONUS VIDEO:

Nakon što se slegla prašina oko jutjub drame, Ruža Rupić odabrala stranu: Baka Prase ili Kika!